Forum

Topic: [OOT]Operation Flashpoint: Red River

Anoniem's avatar

Operation Flashpoint: Red River
De Operation Flashpoint serie is beroemd om zijn realistische eigenschappen. Ook dit laatste deel zet deze trend voort. Jij wordt, als US marinier, gedropt in het land Tajikistan. Deze nieuwe setting zal volgens de creative director Sion Lenton heel goed de uitdagingen laten zien, waar het echte Amerikaanse leger nu ook voor staat. Deze laatste toevoeging aan de serie kent natuurlijk ook tal van verbeteringen en nieuwe mogelijkheden waaronder:

* Een nieuwe campagne met een dieper verhaal.
* Betere vijandelijke AI.
* Een beter gevormd inventaris- en controlesysteem.
* Een speler klassement, inclusief aanpasbare XP upgrades en uitrustings mogelijkheden.
* Nieuwe lucht assistentie opties.
* De mogelijkheid close-quarters combat te gebruiken.
* 4 player online co-op.
* En uitgebreide tutorials.

Release
Operation Flashpoint: Red River staat gepland om in 2011 in de schappen te verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.

Screenshots.
http://www.xgn.nl/ps3/screenshots/4513/operation-flashpoint-red-river/

Operation Flashpoint: Red River speelt zich af in Midden-Azië

Operation Flashpoint: Red River speelt zich af in Tajikistan, een land in Midden-Azië, en bezorgt spelers een “authentieke en intense persoonlijke ervaring van een infanterie-eenheid in het US Marine Corps.” Dat meldt ontwikkelaar Codemasters in een persbericht.

Operation Flashpoint: Red River, de opvolger van Dragon Rising, speelt zich af in “het afgelegen, maar prachtige Tajikistan aan de Vakhsh River.” Tajikistan is een land in Midden-Azië en grenst onder meer aan China en Afghanistan.

“[Red River], dat een kleine stap in de toekomst neemt, beeldt een fictief conflict met hedendaagse geopolitieke thema’s af, welke zich ontvouwen over drie verschillende hoofdstukken in zowel singleplayer als de ‘drop-in-drop-out’ coöperatieve modus, die maximaal vier spelers online toestaat.”
Hedendaags conflict

Codemasters zegt daarnaast dat spelers te maken krijgen met aanvallen van rebellen en de terugkerende bedreiging van het Chinese PLA. Spelers voelen volgens de uitgever “de spanning, brutaliteit en het bloedbad van het hedendaagse conflict vanuit het perspectief van een marinecorps op missie in een vijandig land, duizenden kilometers van huis.”

Red River bouwt volgens Codemasters voort op Dragon Rising, met onder andere “een campagne met een dieper verhaal, en een beter gestroomlijnde inventaris en besturingssysteem. Ook zijn de vijanden inventiever en is de kunstmatige intelligentie van je eenheid verbeterd. Verder heeft Red River een ingebouwde rolverdeling aan de hand van verschillende klassen, die vooraf uitgerust kunnen worden met een aantal standaardsamenstellingen en aanpasbare extra’s”.

Adam Parsons, executive producer van Codemasters, zegt dat de ontwikkelaar bij het nieuwe deel luistert naar de feedback van spelers. “Bij het maken van Operation Flashpoint: Red River bouwen we voort op onze sterke punten en ondertussen nemen we de feedback van de community mee en richten we ons zo op belangrijke aspecten en verbeteringen om de Flashpoint-ervaring verder te verfijnen.” Operation Flashpoint: Red River komt volgend jaar uit op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

  1. 270 XP
    fl1pp13's avatar

    Ik vond Operation Flashpoint best wel een leuk spel en eigenlijk ook zeer ondergewaardeerd, maar veel mensen houden niet van een iets langzamere gameplay..

  2. 12 XP
    Sasuke-Uchiha's avatar

    Als je call of duty gewend bent is dit heel wat anders ja.

  3. 270 XP
    fl1pp13's avatar

    Als je call of duty gewend bent is dit heel wat anders ja.

    Das helemaal waar, wat ik eigenlijk best wel jammer vind. De meeste mensen houden gewoon niet zo van dat tactische en gaan liever blind de actie in..

  4. 449 XP
    AT1LLA's avatar

    Ik hem ‘m niet gekocht wegens de graphics, vond het als bayonetta XBOX rip!!