Forum

Topic: Minecraft – iPad & iPhone & Android

Anoniem's avatar

Sinds de aankondiging dat Minecraft zijn weg naar het iOS zal banen sprongen een heleboel Minecraft-spelers een gat in de lucht. In september konden we je blij maken met het nieuws dat Minecraft nog dit jaar verkrijgbaar zou zijn. Eindelijk is die dag gekomen, Minecraft is namelijk vanaf nu verkrijgbaar in de App Store voor de iPad, iPhone in iPod touch. De app is gewoon universeel, dus je hoeft hem maar een keer aan te schaffen voor de prijs van €5,49. Dit klinkt natuurlijk voor sommigen erg veel, maar als je nagaat hoe verslavend en geweldig Minecraft is dan zul je dat er vast en zeker voor over hebben.

Het kan zijn dat je totaal onbekend bent met Minecraft. Minecraft is een game met simpele graphics, maar een o zo verslavende gameplay. Je kunt je creativiteit los laten gaan in de game door allerlei kunstwerken te bouwen van maar liefst 36 verschillende soorten blokjes. Dit doe je in een wereld die allemaal random eruit zien. Zo kun je dus bijvoorbeeld heel diep in de grond graven en er een prachtige kelder bouwen. De besturing van de game is zo eenvoudig als maar kan en zul je zo door hebben. Minecraft kun je uiteraard online spelen met al je andere vrienden. Download deze game nu snel in de App Store.

Minecraft Pocket Edition downloaden

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. 2259 XP
  iRobbert-'s avatar

  Gedownload, en ziet er leuk uit!

 2. 1615 XP
  BloodlyKill's avatar

  Kei nep je kan er niks mee geen eens mobs

 3. 2234 XP
  mausi-gangsta's avatar

  gratis full version van app planet gedownload 🙂

 4. 1615 XP
  BloodlyKill's avatar

  gratis full version van app planet gedownload 🙂

  Kut piraat!

 5. 2623 XP
  saidddd93's avatar

  gedownload/gedelete