Forum

Topic: SPY Mouse – iPhone & iPad

Anoniem's avatar

Een game die geheel Nederlandstalig is kom je niet vaak tegen, maar SPY mouse is dit wel. SPY mouse is van ontwikkelaar Firemint. Misschien zegt Firemint je weinig, maar als we je zeggen dat Firemint de ontwikkelaar is van Real Racing en Flight Control zal er vast en zeker wel een belletje gaan rinkelen.

Je zou het bijna niet geloven, maar Firemint heeft maar liefst twee jaar gewerkt aan SPY mouse. Dit zien we ook wel duidelijk terug in de game. SPY mouse bevat vrijwel geen enkele bug en grafisch ziet het er gelikt uit. Bovendien is ook wel te zien dat ze veel tijd hebben gestoken in het level design. Elk level ziet er anders uit en bevat erg toffe details.

Maar wat moet je nou doen in SPY mouse? De bedoeling is eenvoudig, jij bent een muis en moet de kaas zien te grijpen. Dit klinkt inderdaad erg makkelijk, maar de uitvoering daarentegen is toch iets moeilijker. Als je naar de muis toe wilt zal je een weg moeten tekenen met je vinger, maar pas op! Er liggen namelijk katten op de loer die je zullen proberen te pakken.

Om te voorkomen dat je gepakt zal worden door de katten zal je zo snel mogelijk naar een deurtje moeten gaan. SPY mouse is verkrijgbaar in de App Store voor een kleine €0,79 die hij absoluut waard is.

SPY mouse downloaden voor de iPhone

SPY Mouse downloaden voor de iPad

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.