Forum

Topic: Enkele gamemodi van FIFA Street uitgelegd in trailer

Anoniem's avatar

Voor de mensen die graag van FIFA houden én het vele gebruik maken van de skill moves, is FIFA Street natuurlijk een must-have. Deze game staat gepland voor 13 maart aanstaande, maar tot nu toe weten we nog niet geweldig veel over deze game.

Het concept is natuurlijk nog exact zoals we het kennen, op een minuscuul veldje de meest spectaculaire doelpunten maken met bekende voetballers. Vandaag is hier een wat preciezere uitleg over gegeven en komen er enkele gamemodi uit de game aan bod in een nieuwe trailer. Zo zijn de normale panna games tussen spelers, maar de meest opvallende gamemode is toch wel Last Man Standing.

In deze gamemode is het de bedoeling om te scoren en bij elke goal die maakt verlies je een spelers. De gene die als eerst nul spelers aan zijn/haar kant heeft staan, wint de wedstrijd. Uiteraard zijn alle gamemodi te aanschouwen in de bijgevoegde trailer.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.