Forum

Topic: 2PS4 in huis tegelijk Fortnite spelen

Anoniem's avatar

Wij hebben 2 PS4 in huis 1 is primair. Beide aangesloten op een eigen wifibooster van ziggo. Wel gebrui makend van 1 PS plus account.Nu spelen allebei de jongens tegelijk Fortnite. Wel ieder op hun eigen account. Bij het primaire apparaat gaat dat prima, maar de ander heeft continue storingen.
Hoe kunnen we dit oplossen? Heeft dit te maken met de koppeling van de PlayStations? Of omdat we de inhoud van de primaire PS naar de andere gekopieerd hebben? Of heeft dat er allemaal niks mee te maken?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 312 XP
  Zuensmoker's avatar

  Primair/secundair gebruiken wij al jaren zo, ook ps plus delen zou eerder kijken naar de configuratie van de wifi booster en dergelijke.
  Bij ons zit hij op dezelfde router en we hebben nog nooit problemen gehad

 2. 326 XP
  Sam Duymelinck's avatar

  Dit is een probleem met de wifi, want bij fortnite, omdat dit een F2P game is, maakt het niet uit of je primair of secundair account hebt en of je PS+ hebt of niet.

 3. Anoniem -
  Anoniem-3717's avatar

  Ik zou bekabeld internet gebruiken, is het gelijk een flink stuk sneller.

 4. Anoniem -
  Anoniem-6303's avatar

  Heeft iets met de wifi te maken waarschijnlijk. Misschien is het signaal niet sterk genoeg voor de tweede of is de snelheid niet genoeg. Heb je al geprobeerde de locatie van de Ps4s om te draaien? Als dan de ander storingen krijgt dan weet je zeker dat het daar aan ligt.

  Het beste is de beide Ps4s aan kabel aan te sluiten. Als je geen zin hebt om door het hele huis kabels te leggen kan dat eventueel via je stroomnetwerk. Zoek eens op powerline adapter met wifi. Dan kan je de Ps4s daar via kabel op aansluiten gewoon via het stopcontact, en tegelijk werken die dingen als wifipunt.

  Ik gebruik zelf al jaren deze: TP-Link TL-WPA4220 met 2 adapters, 1 voor de Ps4 in de huiskamer en 1 voor de Ps4 van zoon. Nog nooit problemen gehad.