Forum

Topic: Anonymous responses

Anoniem's avatar

Hoi PSX, allen,

Laatste tijd wat meer online geweest hier op PSX (NB ik denk dat ik al lid ben sinds 2008) omdat ik ook een PS5 wil en veel nieuws heb gelezen, maar ook de responses op de artikelen en elkaar en wat me opvalt is dat vooral onze lezertjes die anoniem reageren soms kant nog wal raken en nogal onredelijk of onsmakelijk reageren op de artikelen of elkaar.

Mijn vraag is eigenlijk waarom PSX dit zo heeft opgezet en niet alleen geregistreerde gebruikers laat reageren. Zo is het onmogelijk om te moderaten mijns inziens en daarom vraag ik me dit hardop af. Andere meningen en vooral een antwoord van de redactie is gevraagd?
Dank!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

18 reacties

 1. 8366 XP
  stefan52a's avatar

  Eens

 2. Anoniem -
  Anoniem-7068's avatar

  Je bent niet de enige die dit nogal storend vind. Meestal reageren mensen lomp en bot als ze anoniem zijn. Dan verstoppen ze zich achter een muurtje, zeg maar.
  Dat anoniem zou wat mij betreft weg kunnen, gewoon inloggen.

 3. Anoniem -
  Anoniem-4110's avatar

  Ook mee eens. Wat een rare reacties zie ik hier de laatste tijd voorbij komen.
  Alles wat Psx-Sense post wordt compleet afgezeken.
  Wat doe je hier dan als je alles aan het afzeiken bent?

 4. Anoniem -
  Anoniem-8243's avatar

  https://www.psx-sense.nl/372367/verbeterde-reactie-moderatie-in-psx-sense-redesign-2019/

 5. Management - 5203 XP
  M4GN3T's avatar

  We gaan ervoor zorgen dat de focus op het modereren verhoogd wordt, want dit is inderdaad niet de bedoeling. Thanks voor het aangeven. Met de PS5 release is er inderdaad een kleine wildgroei aan idioten – we gaan weer wat strenger zijn dus op gast reacties de komende tijd.

  Wat je zelf kunt doen is de report knop gebruiken, hier schakelen we vaak het snelste mee.

 6. 371 XP
  Colonski's avatar

  @M4GN3T: Dank MGT, ik waardeer dat. De user laten moderaten is een goed idee, maar ik denk, kijkende naar mezelf, dat dat net iets te veel tijd kost, alhoewel ik ook mn grenzen heb en zeker bij personen die blijk geven een uitermate klein brein te hebben door opmerkingen te plaatsen die aanstootgevend zijn, in de pen zal kruipen

 7. Anoniem -
  Anoniem-1887's avatar

  @M4GN3T: “Mongolen”, Max Verstappen jij hier? 😉

 8. Management - 5203 XP
  M4GN3T's avatar

  @Colonski: je hoeft geen reden in te vullen, die zien we als t goed is snel genoeg. 2 klikken en je bent er en dan ruimt t al snel op 🙂

 9. Anoniem -
  Anoniem-5785's avatar

  @M4GN3T: Ik ga t doen!

 10. Anoniem -
  Anoniem-8709's avatar

  Heel irritant die achterlijke reacties idd. Maar ik vind het juist wel fijn zo. Je moet bijna voor alles tegenwoordig een account hebben met wachtwoord. En elk wachtwoord moet dan ook weer aan verschillende eisen voldoen. Daarnaast houdt je het ook veel levendiger. Als je kijkt wat er voor reacties geplaatst worden bij bijvoorbeeld IGN nl of XGN, dat is bijna nihil.

 11. 498 XP
  Qurx28's avatar

  @M4GN3T: Volgens mij zijn het vooral Nederlanders hoor. Denk niet dat mensen uit Mongolië veel op deze site zijn.

  Bedoel je wat anders? Dan vind ik het geen gepaste taalgebruik voor management. Dan had je net zo goed anoniem kunnen reageren 😉

  Maarja, dat is mijn mening… je moet natuurlijk zelf weten wat je post

 12. Management - 5203 XP
  M4GN3T's avatar

  @Qurx28: dan maken we er idioten van, want dat zijn de anonieme trolls wel degelijk

 13. Anoniem -
  Anoniem-5687's avatar

  @M4GN3T: Mooi aangepast, en nu geen scheldwoorden meer gebruiken waar je veel mensen mee kan kwetsen.

 14. Anoniem -
  Anoniem-4040's avatar

  @Anoniem-7068:

  want? met een random account naam als gamer420 ben je in ene niet anoniem meer?

 15. Anoniem -
  Anoniem-4697's avatar

  Gewoon inloggen en gegevens opslaan voor de volgende keer. Dan hoef je alleen nog maar op inloggen te klikken, lijkt me niet al te moeilijk. Daarmee los je het probleem op. Want ik lees veel hier , maar wat echt opvalt is, dat kwetsende berichten allemaal anoniem worden geplaatst. Of werk met een punten systeem ofzo.

 16. Anoniem -
  Anoniem-7265's avatar

  @M4GN3T: Kun je ook reporten zonder account? Bij de deals sectie heeft net een sexwebsite iets gepost en zie geen reportknop.

 17. Anoniem -
  Anoniem-4994's avatar

  Ik ben het er ook mee eens. Maar ik word verplicht op anoniem te reageren omdat ik niet kan inloggen. En als ik dan op de wachtwoord vergeten link in mijn mail klik gebeurd er niks.

 18. 494 XP
  fraggernl's avatar

  Ik reageer vaak anoniem omdat ik elke keer als ik deze site bezoek weer moet inloggen. Maar, ben het er mee eens dat het grote deel van de anoniempjes trollen zijn.