Forum

Topic: Assassins Creed Valhalla trophies PS4 naar PS5

Anoniem's avatar

Beste gamers!

Ik heb een tijdje geleden vernomen dat de trophies van AC Valhalla automatisch unlocken als je de game op de PS4 hebt gespeeld en daarna de save file upload naar de PS5. Echter heb ik nu een vraag. Ik heb Valhalla nog niet gespeeld, heb de PS4 versie hier liggen maar heb sinds kort een PS5 weten te bemachtigen. Mijn vraag is nu, als ik op de PS5 gewoon de PS4 versie van Valhalla installeer en eerst de PS4 versie uitspeel op de PS5, unlocken de trophies dan ook als ik daarna de PS5 versie installeer? Of is het alleen wanneer de je game eerst op de PS4 hebt uitgespeeld?

Alvast bedankt

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-5313's avatar

  Ongeveer 70% van een full playthrough met alle trophies behaald autopop als je van de 4 naar de 5 versie gaat. Sommige miscellaneous poppen niet en, vervelender, ook paar story trophies poppen niet. Ook is voor iedereen het anders maar maar nooit wordt alles unlockt. Ik ben begonnen op de PS4 en toen ik de PS5 kocht zat ik op ongeveer 80 uur in de game. Plat had ik toen nog niet. Ik ben toen gaan verder spelen op de PS5. Die versie is veel beter met 60fps en vooral snelle loadtimes. Je moet veel aan fast travel doen in deze game. Je wilt niet meer terug. Ik heb wel geswitchted tussen versies om bij beide de plat te halen maar was veel gedoe. Ik zal gewoon lekker de ps5 versie spelen. Games als Spiderman en Fallen Order doen dit veel beter. Succes!

 2. 1147 XP
  DCS_RStyles046's avatar

  @Anoniem-5313: Thanks voor info! Natuurlijk zou ik hem gewoon het liefst op de PS5 uitspelen. Maar als ik gratis trophies krijg heb ik het er wel voor over om de PS4 versie eerst te spelen. Weet alleen niet of de trophies dan ook automatisch unlocken als je beide versies speelt op de PS5 of dat je de PS4 versie echt op de PS4 moet uitspelen. Mag niks uitmaken toch?

 3. Anoniem -
  Anoniem-1987's avatar

  Geen dank. Je kan prima de PS4 versie spelen op de PS5 alleen trophies poppen niet automatisch. Ik heb het gedaan door autosaves te maken en wanneer ik een trophy pop had in de PS5 versie gelijk naar de PS4 te gaan om die ook te poppen maar ging niet automatisch. Het is helaas niet clean gedaan.