Forum

Topic: Beeldvullende reclame bij IOS App

Anoniem's avatar

Hallo allemaal,

Ik ben een regelmatige bezoeker van jullie website en ik gebruik hiervoor jullie IOS app. Helaas merk ik dat de laatste periode als ik door de nieuwsfeed heen scroll mijn telefoon opeens een beeldvullende reclameadvertentie afspeelt.

Nu vind ik het niet erg dat er gebruik wordt gemaakt van advertenties (immers moet dit ook ergens van gefinancierd worden) maar banners met reclame die blijven plakken terwijl je scrolled door de nieuwsfeed of dat je ineens beeldvullende reclame voor je krijgt gepresenteerd doet mij erg agressief overkomen.

Daarnaast is het gewoon nu niet meer fijn om de app te gebruiken waardoor ik merk dat ik nu al veel minder naar jullie site kom.

Zijn jullie hiervan bewust en zo ja, gaan jullie hier nog actie op ondernemen?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. Management - 5186 XP
  M4GN3T's avatar

  Heb je een screenshot? Wat momenteel zijn er geen beeldvullende reclames actief.

 2. 47 XP
  NoRemedy's avatar

  https://ibb.co/mYebbm

  Screenshot van vanochtend. Wanneer ik nu kijk zijn ze idd niet meer aanwezig.hmmm raar

 3. Management - 5186 XP
  M4GN3T's avatar

  @NoRemedy: ja ik heb tags nagelopen maar ik heb er geen actief, wellicht een foutje bij onze adhost, als t weer voorkomt, let me know!

  Ik raad je ook ana in te loggen op de app, dan zie je sowieso minder advertenties dan een gast gebruiker

 4. 47 XP
  NoRemedy's avatar

  @M4GN3T:

  Ik was de afgelopen periode als gast ingelogd inderdaad, zal hier erkenning mee houden. In ieder geval bedankt voor je snelle reactie. Mocht het zijn dat ik weer zoiets gelijks waarneem
  Laat ik het je weten.