Forum

Topic: Button back DS PS4

Anoniem's avatar

Hoi iedereen ik zie dst op de site v Game M die extra buttons te koop staan en je DS4 zou ook werken op de ps5 .

Ik ben wel geintreseerd wat denken jullie ?
Bv zou ik daar racegames beter handmatig daarmee kunnen mee besturen of wacht ik beter tot release ps5

Wat zouden de voordelen en nadelelen van zijm .
Ik hoop op wat reactie s want ik zpu dit preorder om te halen in Februari ?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1. 8379 XP
  7th-son's avatar

  Ik denk dat deze straks ook gewoon op je ps5 controller gaan passen. En je ps4 controller werkt straks ook op de ps5, dus ik zie het probleem niet.
  De ps5 controller gaat geen extra knoppen krijgen. En de backbutton accessoire zijn alleen om je huidige knoppen naar de achterkant om te kunnen programmeren. Je kan bv geen combinaties er mee maken. Ik zie het nut er wel van op en ga het ook zeker halen.

  Voordeel is dat je voor weinig geld toch een soort van pro controller hebt. Je kan met veel games meerdere handelingen tegelijk doen. Bv met race games schakelen, of met een fps dat je kan reloaden en bukken terwijl je je zelf omdraait.
  Nadeel is dat (volgens recensies op youtube) dat je batterij maar ietsje sneller op is, wat ik eigenlijk wel netjes vind. Ik was bang dat die veel sneller leeg zou zijn.
  En het feit dat je er ff aan moet wennen

 2. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son: Ik heb dat ding gepreordert in GM , 14/02 mag ik ze halen 30 eu

 3. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: ik ga er zelf ook eentje halen hoor.
  Ik had begin deze maand bijna de neiging om een nacon te kopen. Maar toen ik dit las dacht ik van. Laten we het eerst zo proberen.

 4. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son: Nice man !

 5. 227 XP
  wimb00's avatar

  Zeker voor sweaty trihards in shooters als fortnite het wel een hebbe dingetje. Kunnen springen/bukken of starten met bouwen en gelijk aimen zonder je rechterduim terug te hoeven bewegen is gewoon een gigantisch voordeel voor je aim. Zal wel ff wennen zijn, maar toch lijkt me dat je er sneller mee wordt.

 6. Anoniem -
  Anoniem-1570's avatar

  Het zal ook handig zijn als je de L3 en R3 van de huidige controller uit kunt zetten, en dit kunt omzetten naar de back-buttons. Soms druk ik per ongeluk de L3 of R3 in.

 7. 68 XP
  serdar's avatar

  Juist niet die zij gewoon fijn

 8. 68 XP
  serdar's avatar

  Beste is dat je zelf kan instellen