Forum

Topic: Call of Duty Operators niet zichtbaar in lobby

Anoniem's avatar

Hi,

Sinds een aantal dagen zie ik m’n operators niet meer als ik in de lobby zit van Warzone. Ik zie alleen die hond lopen als ik die als finishing move heb geselecteerd 🤔

In een party zie ik wel de operators van vrienden, behalve de mijne. Hun kunnen mijn operator wel zien 🤔

Door te switchen van operator komt hij soms terug in beeld, maar na het spelen van een potje is hij weer onzichtbaar in de lobby.

Hebben meer mensen hier last van?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-3959's avatar

  *Zij kunnen mijn operator wel zien

  Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit op gelet. Als ik met anderen speel kijk ik altijd rechtsboven naar het aantal spelers in de party en niet naar de poppetjes op het scherm.

 2. 251 XP
  Blippi's avatar

  @Anoniem-3959: bedankt voor de correctie

 3. Anoniem -
  Anoniem-8050's avatar

  Yup … zowel op pc als op PlayStation ondervind ik dit .. net als de lag en framedrops … die iedereen ondervind

 4. 2142 XP
  mantequilla's avatar

  wees blij als je alléén dát hebt. ze hebben het gewoon verpest,gister weer random eruit gekickt,dikke lag,ongebalanceerde gameplay(ik schiet letterlijk 10x op zijn hoofd),en nog steeds gaat ie niet dood

 5. 1391 XP
  Jason28's avatar

  Het werkt al een paar dagen niet naar behoren, Matchmaking is ook compleet vernaggeld, duurt soms meer dan 10 minuten voordat je een potje in komt, wat soms wel eventjes helpt is je internet disconnecten en opnieuw connecten. De laatste update heeft een boel verknald, hopen dat ze vandaag met een fix komen.