Forum

Topic: Controller

Anoniem's avatar

Ik zou willen weten welke manier de controller minder input lag heeft als ik heb bedraad gebruik of met de normale bluetooth modes ik heb het uit getest ik kon niet veel verschil merken maar bedraad lijkt heel licht iets snellen miesschien weten jullie wat sneller is

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

8 reacties

 1. 156 XP
  Mobius's avatar

  Al eens een andere monitor of tv-scherm geprobeerd? Input lag op console ligt meestal bij de tv. Het spel zelf kan natuurlijk ook het probleem zijn. Als je bijvoorbeeld COD vergelijkt met far cry, is de ‘feeling’ van mikken helemaal anders.

 2. 68 XP
  serdar's avatar

  Nee mijn vraag was wat heeft snellere reactie tijd als een bedraad controller gebruikt of normaal via bluetooth

 3. 1776 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  @serdar: Bedraad

 4. Anoniem -
  Anoniem-8995's avatar

  bedraad is altijd sneller, maar het verschil is zo weinig, dat zou je zelfs als je er op let niet kunnen merken.

 5. Anoniem -
  Anoniem-2456's avatar

  let er ook op dat niet iedere kabel even snel is. Er is een bepaalde kwaliteitsnorm (waar ik nu even de naam van kwijt ben) waarmee aanageven wordt hoe snel een kabel is.
  Snel in de zin van: a) hoe snel een device kan worden opgeladen en b) hoe snel de data-verdracht is. Ik zelf heb zo’n “snelle” kabel onlangs aangeschaft en het viel mij op hoe dit zo’n kabel is.

 6. 68 XP
  serdar's avatar

  Is de standaard PS4 kabel ook goed wie in de doos zit ???

 7. Anoniem -
  Anoniem-5961's avatar

  geen idee welke kwalficatie een sony kabel heeft. Let op: hoe korter de kabel is, des te minder het noodzakelijk is om een hoge kwalificering te hebben. Het is dus afhankelijk wat de afstand tot jouw ps4 is. Is de afstand kort dan gebruik je de standaard kabel van sony waarschinlijk en is die goed genoeg. Zit je verder van je ps4 dan heb je een langere kabel nodig en dan kun je niet meer de eerste de beste kabel aanschaffen. Dan moet de kwalificering van dat product hoger zijn.

 8. 68 XP
  serdar's avatar

  Ik merk het een beetje met fortnite met story mode games niet dat howft ook niet