Forum

Topic: DC-SimRacing

Anoniem's avatar

Beste PSX’ers!

Dagelijks zijn er veel leden van PSX hier actief en natuurlijk zitten er nogal wat simracers tussen die wellicht nog een leuke simrace club zoeken om geoganiseerde competities mee te rijden. DC-SimRacing biedt je deze kans voor zowel PS4 als PC. Op de PS4 word er gereden met Project CARS 2, Assetto Corsa, Gran Turismo Sport en uiteraard F1 2019. Op de PC rijden we met Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione en RaceRoom. Ook worden er vaak genoeg oefensessies gereden en zijn veel van onze racers in staat om de minder snelle rijders te willen helpen waar nodig is middels een private party. Schaam je dus niet, denk vooral niet “daar ben ik nog niet aan toe” en ben vooral niet bang voor de kans om achteraan te rijden want leren doe je door met snellere rijders te rijden en zoveel mogelijk kilometers maken. Meldt je dus snel aan bij www.DC-SimRacing.NL of kijk op een van onze social media kanalen voor meer info. Al onze league races op de PS4 en PC worden ook gelivestreamd met commentaar op ons Youtube kanaal DC-SimRacing LiveTV, neem dus eens een kijkje bij interesse. Ook organiseren wij tijdens onze traditionele zomer en winterpauzes mooie special events, zoals afgelopen zomer waar wij een 4 uurs race hebben gereden voor KiKa Kinderen Kankervrij en veel van onze leden gedoneerd hebben aan dit goede doel, deze race werd uiteraard ook gelivestreamd met commentaar die hier te vinden is: https://youtu.be/ztrZ7lQYwbo (kopieren en plakken in Youtube). Twijfel dus niet als je bij een gezellige nederlandstalige simrace club wilt racen en ga snel naar www.DC-SimRacing.NL en wie weet zien we jou binnenkort terug in een van onze livestreams!

RStylesGeleen Racing

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 1214 XP
  MrStef85's avatar

  Jullie gaan ook racen met Assetto Corsa Competizione voor de PS4?

 2. 1151 XP
  RStylesGeleen's avatar

  @MrStef85: Die optie zal inderdaad bekeken worden. Maar uit ervaring weten we dat nieuw gereleasde games nogal wat bugs kunnen hebben tot na een aantal updates. Ook is het afwachten wat de game te bieden heeft, want toen Assetto Corsa naar console kwam had de game het eerste jaar niet eens online lobby’s. Dus het is puur afwachten, maar we sluiten zeker niet uit dat we er leagues mee gaan rijden

 3. 1214 XP
  MrStef85's avatar

  @RStylesGeleen:

  Oké, ik houd het in de gaten.

 4. 1151 XP
  RStylesGeleen's avatar

  @MrStef85: Top man zeker doen!