Forum

Topic: Demon souls

Anoniem's avatar

Hallo. Ik heb demonsouls gekocht maar ik kom daar niet verder in . nadat ik dus verslagen ben kom ik terecht in de Nexus ???? maar daar word geen enkele aanwijzing gegeven wat te doen .daar staan een paar personen die niks doen en ook geen aanwijzing geven . wat moet je hier doen ? Ik vind het een kut spel . voor dat geld verwacht je toch meer dan alleen maar rond te dwalen in een kamer waar je niet verder in komt .Daarnaast is dit spel te complex voor beginners . Dat dit spel goede reviews heeft vind ik ook vreemd . ik vind er niks aan zo. Slecht spel en zeker niet het geld waard .

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

19 reacties

 1. 14 XP
  jacco123's avatar

  Kan ook geen hulp inroepen online want dat kost geld .PlayStation plus . ik speel het in offline modus . Vind het bezopen dat je nog extra moet betalen om online te mogen !

 2. 1048 XP
  rainking's avatar

  Nadat je in de Nexus bent, moet je naar de eerste arch stone, waar die man vlakbij op de trap zit. Daar gaat het verder. En deze spellen zijn inderdaad niet voor iedereen. Ik ben er zelf ook niet echt goed in, maar ik koop ze toch vaak om het te proberen.

  Als dit niks voor je is, moet je in ieder geval ook niet beginnen aan Dark Souls, Bloodborne, Sekiro, Elden Ring, Nioh, The Surge, Lords Of The Fallen, Code Vein, Hellpoint, Star Wars Jedi: Fallen Order, Mortal Shell en Ashen. Oh, en Returnal op de PS5 zou ik dan ook overslaan.

  Gelukkig blijven er nog genoeg andere spellen over om te spelen, maar soulslikes zou ik dan gewoon bij vandaan blijven. Of het moet je opeens grijpen en niet meer loslaten. Het gebeurt.

 3. Anoniem -
  Anoniem-1513's avatar

  Je zal je voortaan toch beter in moeten lezen in wat voor soort spel het is. Het kan wel goede reviews hebben, als het niet jouw type game is dan ga je er niks aan vinden. Zo weet ik dat ik geen GTA of RDR hoef te kopen, omdat deze titels mijn aandacht niet vast kunnen houden. Deze games krijgen wel goede cijfers, maar zijn gewoon iets voor mij

 4. 497 XP
  Qurx28's avatar

  Als ik mij niet vergis legt die geblindeerde vrouw uit als je daar in die nexus arriveert dat je via die stenen moet reizen. Bij het begin is alleen de meest linker actief.

  Zo ziet deze eerste er uit:
  https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/sdNdhlo363k7JyKkrq-ERlYmJV0=/0x0:3840×2160/920×0/filters:focal(0x0:3840×2160):format(webp):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22032453/Demon_s_Souls_20201112143608.jpg

  Je hebt zeker gelijk dat het spel complex is voor beginners. Vooral als het je eerste ‘from software’ spel is. Daarnaast is Demon’s souls ook nog eens het meest meedogenloos van hun games.

 5. Anoniem -
  Anoniem-5627's avatar

  Ik had je willen helpen ‘maar aangezien jij een Soulborne game een kut game noemt ga ik je niet helpen’. Het zijn games die je handje niet gaan vast houden + het zijn games die zeggen ‘zoek het zelf maar uit’ dus bij deze…..

 6. 7912 XP
  stefan52a's avatar

  Hahahah, dan moet je maar geen Dark Souls 2 gaan spelen, daarin kan je na de tutorial heel veel kanten op en sommige zijn te moeilijk voor je in het begin. Lol.

 7. 7242 XP
  7th-son's avatar

  @jacco123: net zoals alle andere games die je moet kopen, en die een multiplayer hebben, kost het geld om online te spelen ja

  Alleen de games die free to play zijn, zijn gratis online, zoals bijvoorbeeld fortnite. Misschien is dat iets voor je? Al word daar ook niet veel in uitgelegd

 8. Anoniem -
  Anoniem-1898's avatar

  Zodra je in de Nexus komt en met NPC’s praat wordt je verteld wat je moet doen. Opletten is ook een kunst.

 9. Anoniem -
  Anoniem-3461's avatar

  zorg dat je een gouden munt krijgt dan is het spel te makkelijk voor woorden.

 10. 159 XP
  KDB's avatar

  @Anoniem-3461: die bug is er al lang uitgehaald…

 11. 641 XP
  The Dutch Hunter's avatar

  Je moet het 1e level blijven spelen, blijven grinden. Spaar vooral die vuurpotten. Heb je nodig voor de 1e baas van het spel. Het eerste gedeelte is het zwaarst. Ik heb ook een paar op het punt gestaan van en nu gaat hij marktplaats op. Maar ik ben blijven doorzetten en dan kom je steeds verder en dan komt de verslaving en ga je van het spel houden. Niet opgeven en doorgaan is mijn advies.

 12. 641 XP
  The Dutch Hunter's avatar

  @Anoniem-3461: Grap van de dag

 13. Anoniem -
  Anoniem-5071's avatar

  @The Dutch Hunter: Je hoeft helemaal niet te grinden aan het begin dat valt reuze mee. 1ste level is ook helemaal niet het moeilijkste stuk zeker 1-1 stelt niet veel voor. Verder denk ik ook niet dat je online hulp in kan roepen zolang je in de nexus rond loopt ook als je al PS+ hebt. Alles wordt in deze game uitgelegd via dialogen en via item discriptions, groot deel van de game hangt ook samen met try en error en exploring. Dat de game hoge cijfers krijgt is ook logisch want het is een remake die fantastisch uit de verf komt en erg goed aanvoelt, maar alle from soft games zijn moeilijk en vaak onduidelijk aan het begin en al helemaal voor nieuwkomers.

 14. Anoniem -
  Anoniem-819's avatar

  Sorry maar omdat jij moeite heb om verder te komen in Demon Souls vind je het een kutgame? Soulsborne games krijgen niet zomaar hoge reviews…

  Het zijn nou ook eenmaal moeilijke games die niet je handje vasthouden en een pijltje laten zien van welke kan je op moet.

  Als je daar nu al niet tegenkan dan raad ik het je aan om het spel weer te verkopen, want dit is dan gewoon echt niks voor jou.

  Maar je moet een game omdat het niks voor jou is en het je niet lukt gelijk een slechte kutgame noemen… dat ligt namelijk aan jou zelf…

 15. 97 XP
  Nitebreed's avatar

  @jacco123: Wat een mafklapper ben jij zeg.

  Sorry, maar verdiep je eens in een game voordat je het koopt. Dat is ook de reden dat ik Souls-achtige games en games zoals Returnal links laat liggen. Dat zijn gewoon niet mijn type games (Heb ooit Bloodborne geprobeerd maar het kon me niet bekoren).

  En als je er niet uit komt kan je wellicht tutorials opzoeken op Youtube, lijkt me handiger dan hier tekstuele uitleg te vragen over wat je moet doen.

 16. 568 XP
  Kassandra's avatar

  @jacco123: Gast… als JIJ een game niet helemaal begrijpt is het nog geen kut spel. NPC in de nexus, ik meen die blinde maagd, legt je gewoon uit wat je moet doen. Verder bestaat er ook zoiets als google of youtube als je er écht niet uitkomt. En misschien in het vervolg de reviews volledig lezen ipv alleen de conclusies, want in veel reviews wordt ook duidelijk aangegeven dat deze game meedogenloos en zeker niet voor iedereen is.

 17. Anoniem -
  Anoniem-459's avatar

  git gud

 18. Anoniem -
  Anoniem-624's avatar

  Slecht spel!? Hahahah noob, git gud. Verkoop DS zsm aub. En koop nooit meer een souls game my guy..

 19. 858 XP
  Undergod's avatar

  Ik wist maar al te goed dat ik deze game niet hoefde aan te schaffen, hoe interess1nt het er ook moge uit zien.
  Het speelt niet ‘prettig’ weg.

  Een goed spel is het wel, maar niet mijn stijl.