Forum

Topic: Game brievenbus post te laat?

Anoniem's avatar

Hallo,

Ik heb een game gekocht(marktplaats)en ben gewend dat deze meestal gewoon de volgende dag komen. En nee het is geen oplichter heb vaker zaken gedaan met de verkoper. Zijn er mensen die me gerust kunnen stellen dat het wel eens voor komt dat een game (gewone brievenbuspost) wel eens later komt? 2 dagen zijn al voorbij.

Mvg

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -
  87.213.184.xxx's avatar

  Ja dit gebeurt wel eens.. PostNL geeft vaak aan dat je 3-5 dagen eerst even aan moet kijken. Na die tijd is het pakketje vaak ‘zoekgeraakt’, dan heb je een ander probleem.

 2. 1356 XP
  Jason28's avatar

  Ik heb een keer gehad dat ik een game verstuurde via marktplaats en pas 3 weken later binnen kwam bij de koper, ik had al geld terug gestort omdat we dachten dat de game niet meer geleverd zou worden, hij was wel zo eerlijk het geld ook weer terug te storten maar ik had er wel een hoop ellende aan. Sindsdien koop/verkoop ik alleen nog maar via brievenbus pakketpost met tracking nr.

 3. 1776 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  Brievenbuspost als particulier verzenden kan 1-3 werkdagen duren is wat ik heb begrepen van PostNL. Heb een paar keer boeken verzonden en meestal kwamen die de volgende dag al bij de koper aan. Een keer kwam het pakketje pas een halve week later en ook een keer langer dan een week.
  Heb je gelijk veel gezeik van van de koper.