Forum

Topic: Game kan niet gespeeld worden

Anoniem's avatar

hoi,

ik had een vraag. Ik heb een spel gekocht in de PS Store voor mijn zoontje. Hij kan niet in de store dus ik heb het via mijn account gedaan maar nou kan hij dat spel niet spelen op zijn eigen account. Is daar een oplossing voor of moet hij nou als hij dat spel wil spelen altijd op mijn account?

thnx!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

5 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-4841's avatar

  iets meer info zou handig zijn. Welk spel, wat is het primaire account, leeftijdslimiet op spel, familietoezicht ingesteld, komt er een melding of staat de game niet in de bibliotheek, spel wel gedownload, ………

 2. Anoniem -
  Anoniem-6664's avatar

  jij moet jouw account op primair zetten als jij dat spel met jouw account hebt gekocht. dit kan via de instellingen. vervolgens kan jouw zoontje op jouw playstation op zijn account dat spel spelen. veel succes.

  Hoe activeer ik een PS4-systeem? Elke speler kan één PS4 activeren als de primaire PS4 voor zijn account. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4 > Activeren.

 3. 3 XP
  stegrijp's avatar

  @Anoniem-4841: het gaat om spyro, leeftijdlimiet staat op 12 jaar, er komt een melding dat de content alleen beschikbaar is voor de persoon die de licentie heeft en dat is dan mijn account.

 4. 3 XP
  stegrijp's avatar

  @Anoniem-6664: ja het gaat erom dat hij het op zijn eigen playstation wil spelen. Ik heb daar ook een account op en daarop heb ik hem gedownload. We hebben 2 playstations. Dus ik heb het met mijn account op zijn playstation gedownload, ik krijg de melding dat de licentie van mij is en dat hij het moet kopen als hij dat ook wilt

 5. 502 XP
  Qurx28's avatar

  @stegrijp: Als je jouw account als primary op zijn playstation instelt, kan hij het op zijn account op zijn playstation spelen.
  Je kan dan zelf op je eigen (waar je nu je eigen account als secundary hebt) playstation nog steeds je eigen spellen spelen, maar dan alleen op je eigen account en moet je wel verbonden zijn met het internet.