Forum

Topic: Hulp gezocht bij zoektocht naar game headset

Anoniem's avatar

Hallo,

Ik ben opzoek naar een goede headset voor de playstation 5 door het ruime aanbod van headset zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik heb ookal navraag gedaan bij bol.com en die komen weer op de 3D pulse headset van sony. En daar heb ik juist mijn twijfels over. Ik ben gewoon opzoek naar een headset met een goed geluid (niet alleen stereo) en een goede microfoon, bekabeld of draadloos maakt me niet uit als het er maar eentje is die goed is voor de playstation 5 en zijn functies. En eentje die prima te gebruiken is in shooters (met het horen vanwaar voetstappen vandaan komen.) mijn buget ligt tussen de 100 en 200 euro ( als het iets duurder is kan t ook nog wel)
Alvast bedankt voor de hulp:)

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

14 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-8142's avatar

  Ik heb de Sony pulse headset en ik moet zeggen dat hij goed bevalt.
  Geluid is prima en tijdens het gamen kun je ook instellen of je het party geluid meer wil horen of het geluid van de game.
  Ik het een Atmos headset gehad maar deze werkte niet meer met de PS 5.
  Maar ik ben tevreden alleen smaken verschillen.

 2. 4 XP
  Gewoon_Luc_'s avatar

  @Anoniem-8142: is het qua comfort ook te doen want daar lees ik ook verschillende recenties over bijvoorbeeld dat die bij kleinere hoofden wat makkelijk naar beneden zakt en ik heb namelijk niet het grootste hoofd hahaha:p

 3. Anoniem -
  Anoniem-5637's avatar

  @Gewoon_Luc_: ik moet zeggen dat het comfort meevalt
  Ik vind hem goed zitten en heb nergens last van.

 4. Redacteur - 89 XP
  Magnolia's avatar

  Kijk eens in ons hardwareoverzicht: https://playsense.nl/category/hardware/. Chris heeft de afgelopen tijd heel wat headsets onder handen genomen, kun je ook meteen kijken wat voor jou belangrijke punten zijn in een headset.

 5. Anoniem -
  Anoniem-5655's avatar

  Zelf ook gebruik ik de Pulse 3D op de PS5. Heel fijn. Ik heb een bril en dan is die ook fijn.

 6. Anoniem -
  Anoniem-5848's avatar

  hypercloud x2 schijnt zeer goed te zijn,en het is nog onder de 100 euro!,check maar de reviews,maar de headset van ps5 is ook verdomd goed hoor.

 7. Anoniem -
  Anoniem-2916's avatar

  Ik heb de SteelSeries Arctis 7 en ben er uiterst tevreden mee. Als je veel CoD speelt dan is dit een aanrader. Goed geluid, fijne chatmix op de oorschelp en hele fijne hoofdband.

 8. Anoniem -
  Anoniem-1986's avatar

  @Anoniem-2916: hier de SteelSeries Arctis pro wireless
  moest even wenen en de juister instellingen maar wat een genot de DTS x blaas super.

 9. Anoniem -
  Anoniem-9675's avatar

  De Steelseries arctis 7 is een goede headset maar wel een beetje klein als je een wat groter hoofd hebt. Dan is de arctis 9 weer net wat fijner omdat die net wat groter.

 10. Anoniem -
  Anoniem-1965's avatar

  Qua geluid kun je ook een stap verder kijken en de gamingheadsets overslaan. Ik heb in mijn studio een beyerdynamic een dt990 pro. Tis wel 250 ohm maar met een headphone versterker kan dat prima op je playstation. Moet je het via je audio uitgang fixen. Open ear dus qua sound heel ruimtelijk. Ooit zaten ze rond de 400 euro, maar nu voor onder de 200 heb je dan een koptelefoon waarbij alle gaming headsets Playmobil zijn. Ieder onderdeel is sport vervangbaar en hij zit zo licht dat je hem de hele dag zonder irritatie kan dragen.

 11. 252 XP
  Marlon_o's avatar

  Bedankt voor de topic en reacties.

  Ik ga voor de pulse 3d headset.

  Had de gold en het geluid was voor mij goed. Comfort was na 10 uurtjes iets minder.

  We gaan het mee maken met de 3d pulse.

 12. 7542 XP
  7th-son's avatar

  Ik heb zelf de Pulse 3d, en een bekabelde Logitech G Pro.
  Die laatste was ik niet tevreden over. Wel goed geluid, maar geen opties, te strak op m’n hoofd en ik hoor geen geluid buiten de headset om, deze isoleert dus te goed voor mij. Wel goeie (afneembare) microfoon en uitstekende bouw.
  De Pulse dusver perfect. Goeie kwaliteit en bouw, microfoon ook geen klachten over. Enige is wennen met de knopjes, ik zit dan nog wel eens per ongeluk op de microfoon, wat je dan hoort.

  Er word wel gezegd dat je voor het 3D geluid van de PS5 elke stereo hheadset kan gebruiken, maar hangt dat ook niet van de game af, of die die 3d sound ondersteund, zoals returnal bv?

 13. 252 XP
  Marlon_o's avatar

  @Marlon_o:

  Eerste testen gedaan.
  Volle batterij ging 16 uur mee, waar sony zegt 12uur. Erg netjes.

  Geluid is voor mij goed comfort, na 6 uur gaat de band iets irriteren. Even verschuiven en je kan er weer 6 uur tegen aan.

  Super ben er blij mee.

 14. 7542 XP
  7th-son's avatar

  @Marlon_o: je kunt nu ook de equalizer aanpassen van Pulse headsets, zodat je bv meer bass en minder treble hebt