Forum

Topic: Kan geen PayPal connecten met ps4

Anoniem's avatar

Hallo,
Ik probeer nu al 2 weken om mijn PayPal te connecten met mijn ps4, zonder resultaat. Ik krijg telkens de melding dat de gegevens niet kloppen of bestaan. Heb ondertussen al 3x de wachtwoord veranderd en heb zelfs een nieuwe PayPal aan gemaakt, maar allemaal krijg ik telkens de zelfde melding terwijl mijn inloggegevens gewoon kloppen.

Ik wil graag ps plus afsluiten dus heb ik nu maar met ideal geld overgemaakt naar mijn portemonnee. Alleen moet ik alsnog een PayPal (of creditcard die ik niet heb) koppelen dus ik heb en onnodig geld over gemaakt en kan alsnog geen plus door die piep PayPal 😅 kan iemand mij helpen? Begin een beetje radeloos te raken hahha

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

20 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-1777's avatar

  Ik stort nooit geld naar mijn PayPal, ik betaal gewoon met 0 euro op mijn account (alles wordt gewoon automatisch van mijn bankrekening gehaald).

 2. Anoniem -
  Anoniem-2616's avatar

  Probeer het buiten je PS4 te doen. Je moet Paypal verbinden aan je PSN-account, dat hoeft niet perse via de PS4.

 3. 179 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  Ik heb dat probleem een paar jaar geleden ook gehad. Ik heb toen mijn PSN ID veranderd en toen kon ik wel connecten. Het is een bekend probleem.

 4. 4 XP
  dusterNL's avatar

  @Anoniem-1777: ik ben dat ook niet van plan, heb ’t geld al in de portemonnee van psn zitten. Maar om dat te gebruiken voor plus moet ik alsnog PayPal connecten. En het domme, het werk niet op m’n eigen ps4 maar ook niet op de van m’n vriend.

 5. 4 XP
  dusterNL's avatar

  @Anoniem-2616: helaas al van alles geprobeerd, via internet via psn store, via ps4 maar zonder resultaat. Via internet log in wel in met PayPal maar dan gaat ie niet redirecten waardoor het alsnog niet lukt.

 6. 4 XP
  dusterNL's avatar

  @ItsIncognito_NL: ik kan het proberen, maar denk niet dat het wat uithaal. Heb ’t nu op 2 verschillende ps4s geprobeerd plus internet browser. En mijn vriend heeft ’t op zijn acc met zijn PayPal geprobeerd en dat werkte ook niet. Terwijl hij wel gewoon plus vanuit z’n portemonnee kon aanschaffen

 7. 179 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  @dusterNL: Ik heb in 2018 zowel met customer support van PayPal als van PlayStation Benelux contact gehad. Beiden zeiden; dat het probleem aan de ander lag. Dus in 2018 heb ik mijn PSN ID veranderd omdat ik mijn vorige PSN ID niet meer relevant vond. Toen dacht ik; nu ga ik opnieuw mijn PayPal account connecten en hij deed het. Zo ben ik daar achter gekomen. Ik weet zeker dat het probleem bij Sony ligt. Er gaat iets mis vermoed ik met de authorisatie. Natuurlijk dat kan ik niet bewijzen. Succes en ik hoop dat je het opgelost krijgt!!!

 8. 68 XP
  serdar's avatar

  Je moet het via ps4 website doen dan lukt het

 9. 7 XP
  Sprayboy2009's avatar

  Ik zit ook met 1 vraag: Ik wou gisteravond GTA LCS digitaal kopen op ps3 via PlayStation store. Ik had geen mogelijkheid om via mijn gewone bank betalen. Alles via creditcards, paysafecards, en Paypal. Dat heb ik helemaal niet. Telkens dat je bij ps4 die mogelijkheid wel hebt. Beetje raar systeem bij ps3!
  GTA LCS heb je hellaas niet op ps4.

 10. Anoniem -
  Anoniem-9580's avatar

  Ik wil fall guys instaleren maar heb een abbonement nodig. Ok geen probleem, creditkaart heb ik niet dus proberen met paypal. Paypal ok maar ps herkent dit niet. Mail en wachtwoord zijn zeker juist. Iemand een oplossing?

 11. Anoniem -
  Anoniem-5979's avatar

  @Anoniem-9580: dit heb ik dus ook alleen met EA play

 12. Anoniem -
  Anoniem-4590's avatar

  @Anoniem-5979: heb ik ook

 13. Anoniem -
  Anoniem-5398's avatar

  @Anoniem-4590: inderdaad, heb ik nu ook met ea early acces… wat een [email protected] gezeik. ben al 2 uur bezig…

 14. Anoniem -
  Anoniem-1255's avatar

  @Anoniem-5979: Dit heb ik ook al 3 dagen met die kut ea play. Heb je het al opgelost ?

 15. Anoniem -
  Anoniem-6096's avatar

  @Anoniem-5398: heb je al
  Oplossing

 16. 7542 XP
  7th-son's avatar

  Paypal werkt bij mij wel, al vanaf het begin zelfs. Maar, dit is alleen via de ps4 zelf, of via de website. Via de app werkt het niet.

 17. Anoniem -
  Anoniem-2595's avatar

  Je kan alleen paypal koppelen als je aan je paypal account een creditcard of bankrekening hebt gekoppeld. Zodra je dit hebt gedaan kan je paypal koppelen met ps4.

 18. Anoniem -
  Anoniem-1734's avatar

  Heb dat nu ook waar slaat dat op kut playstation4

 19. Anoniem -
  Anoniem-9020's avatar

  @Anoniem-2595: ik heb mijn creditcard aan mijn paypal gekoppeld en geld in mijn portemonnee maar nog steeds krijg ik de foutcode dat mijn email en wachtwoord niet geldig is terwijl ik er net inlog op me telefoon

 20. Anoniem -
  Anoniem-82's avatar

  Ik wil een betaalkaart toevoegen aan men ps4 maar hij blijft mijn kaartnummer in het rood weergeven terwijl alles correct is ingevul weet iemand hoe da komt dak mijn kaart er ma nie aan gekoppeld krijg en kheb geen paypal btw