Forum

Topic: Nieuwe PS4 vrienden voor mijn zoon

Anoniem's avatar

Hallo, ik ben opzoek naar nieuwe PS4 vrienden voor mijn zoontje van 10. Wij wonen in België. Liefst spelers rond zijn leeftijd. Hij is nog maar pas actief op de PS4 en speelt graag Rocket League, Warzone, FortNite, etc. Zijn account naam is BlueNinja_1502.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

10 reacties

 1. 18 XP
  Humpdog's avatar

  Gewoon gamen en vriend verzoeken versturen. Van de 20 accepteren er 10, van de 10 zijn er 2 waarmee je klik heb. Je bouw vanzelf een vriendenkring mee op. Mijn 2 zonen hebben ieder een eigen vriendenkring opgebouwd. Gewoon gamen, vriend verzoekjes versturen, gebeurt vanzelf.

 2. 6903 XP
  7th-son's avatar

  @Humpdog: ik denk niet dat dat een kwestie van gewoon is hoor. Vooral niet met die leeftijd

 3. Anoniem -
  Anoniem-2616's avatar

  Zal eens aan mn buurjochies van 11 en 12 vragen. Die spelen volgens mij Fortnite.

 4. 3 XP
  BlueNinja_1502's avatar

  @Anoniem-2616: dat zou leuk zijn! Alvast bedankt!!

 5. Anoniem -
  Anoniem-5667's avatar

  Het is appart dat je een account plus leeftijd aanbied voor je zoon van nog maar 10, misschien is het onwetendheid, maar ik zou het nooit voor mij kind zo op een forum plaatsen, elke gek kan hem toevoegen en zich voor doen als iemand anders. Hij heeft vast klasgenootjes of neefjes in zijn veilige omgeving. Jij kunt je natuurlijk ook voordoen als iemand met een kind van 10 en totaal andere bedoelingen. Lijkt me verstandig dat de moderator dit checkt en dit bericht uit voorzorg verwijdert.

 6. Anoniem -
  Anoniem-623's avatar

  1502 als in lembeek?

 7. 3 XP
  BlueNinja_1502's avatar

  @Anoniem-623: ja inderdaad.

 8. 165 XP
  Gerard_Ingrid's avatar

  @Anoniem-5667: Je vermoedens zouden best eens waar kunnen zijn, van de andere kant slaan we een beetje door, zoals een opa/vader die zijn (klein)kinderen op de foto zet in de speeltuin en daarop wordt aangesproken door andere bezoekers van de speeltuin, met de vraag wat hij zoal met die gemaakte foto’s gaat doen.

  Wie het weet mag het zeggen…

 9. 387 XP
  TommyNL's avatar

  @Anoniem-5667: ergens heb je helaas een punt maar kom op! De hele wereld is aan het doorslaan op het moment. Als ik een foto wil maken van MIJN dochtertje die haar B diploma haald word ik al aangesproken. In en in triest. Ik ben een trotse vader die heel blij is dat zijn dochtertje haar zwemdiploma’s haalt. En wil dat graag vastleggen voor haar en het nageslacht. Maar moet tegenwoordig eerst toestemming vragen aan alle ouders om mij heen. Maar gelukkig denken in mijn geval alle ouders hetzelfde.

 10. Anoniem -
  Anoniem-6752's avatar

  johnathankb is de PSN naam, wil best Rocket League spelen met hem.
  speel op Champ2 niveau maar dat maakt voorderest niet uit.