Forum

Topic: Playstation 5 overhitting ???

Anoniem's avatar

Misschien hebben ze de reden gevonden waarom de Playstation 5
nog niet getoond is ?
Ik heb toevallig vandaag een artikel ondekt wat het probleem is , of zou kunnen zijn met de Playstation 5 .
Link :

https://www.tweaktown.com/news/71606/report-playstation-5-overheating-issues-causing-sony-to-panic/index.html

Lees dit even rustig door en op het einde zie je dat het van Devs komt deze info zou wel eens kunnen kloppen?

Dit zou dan ook al direct een link leggen naar uitstellen TLOU 2

Zou het kunnen dat het Playstation 5 omhulsing nog niet bestaat ?
Toch een raar verhaal die wel eens kan waar zijn , wat denken jullie ?

Gelieve niet te trollen in tijden als deze .

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

41 reacties

 1. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Dit topic heb ik aangemaakt omdat ik niet zeker ben of dit zomaar kan .
  Ik denk dat de antw meer van pc en gamers die de architecteur van de ps5 kennen .
  Ik ben een nul hierin , thnx

 2. Anoniem -
  Anoniem-9767's avatar

  tlou 2 heeft hier niks mee te maken die werdt uitgesteldt om ze de fysieke release niet tegelijk konden uitrollen met de digitale

  ik denk dat het verhaal waar zou kunnen wezen maar ik weet ook wel zeker dat sony er hard mee bezig is om dat onder controlle te krijgen

 3. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-9767: Was dit al bekend van overhitting , eerste keer dst ik het tegen kom
  Maar waarom waren de Devs dan zo blij met de ps5 , dit word toch hier niet zo weergegeven en kan dit dat ze dit jaar een heropbouw van de ps5 kunnen maken en toch verschijnen in 2020?

 4. 2035 XP
  Frenchcorepower's avatar

  @tyger1: ik weet er verder niks van maar eerlijk het kan kloppen maar ik vindt het inderdaad wel raar in elkaar steken blij devs en een tegenovergesteldt verhaal

 5. Anoniem -
  Anoniem-3671's avatar

  The Last Of Us 2 is aangekondigd als PS4 titel en die versie zou binnenkort verschijnen.Een eventuele PS5 remaster kan altijd later worden uitgegeven en was sowieso nog niet aangekondigd dus een link is daar zeker niet.

  Zoals het artikel zelf zegt, en zoals Sony ook al heeft aangegeven op hun site, staat de console gepland voor najaar 2020: https://www.playstation.com/nl-nl/explore/ps5/
  Je kan er dus van uitgaan dat ze al een eventuele oplossing hebben zo kort voor productie.

  Het artikel wat jij heb aangegeven van tweaktown is opgebouwd uit aannames van hun kant gebaseerd op een tweet waarbij de comments daarop het verhaal veelal al twijfelachtig vinden. Ik zou het dus met een korrel zout nemen.

 6. Anoniem -
  Anoniem-1603's avatar

  Tevens: als je niet getrolt wilt worden zal ik wegblijven van veel nieuwssites die hun artikelen ook vaak baseren op tweets en reddits. Er is heel veel fake nieuws en valse aannames in omloop. Blijf in dat geval gewoon de officiele kanalen volgen. Dus in het geval van Playstation hun officiële site, playstation blog en hun youtubekanaal. Hoe meer je graaft naar informatie hoe meer je ‘getrolt’ wordt.

 7. Anoniem -
  Anoniem-8392's avatar

  Het is ook niet verwonderlijk als dat zo zou zijn. Die kloksnelheden die geuit worden voor de PS5 haal je zelfs met water cooling op de PC niet zomaar met de componenten die de PS5 krijgt. Bovendien gaat de efficientie op hogere kloksnelheden achteruit, vooral bij AMD. Ik zou zeggen, kijk eens naar goede video’s van Gamers Nexus of Linus Tech Tips. Die laten dit duidelijk vaak zien in hun tests.
  Ik denk persoonlijk dat de PS5 een groot probleem krijgt tov de Series X in multiplats en de devs die nu PS5 ophemelen zijn het die vaak exclusief met PS werken. Bovendien proberen ze nu met het corona probleem de hype hoog te houden omdat de industrie KEIHARDE klappen gaat krijgen.

 8. Anoniem -
  Anoniem-9163's avatar

  AMD is altijd vreselijk energie inefficiënt tov nVidia. Met overklokken maak je dat probleem inderdaad erger. We zullen het wel gaan zien, maar ik verwacht niet veel van de PS5 en nee, dit is geen troll reactie. Ben gewoon multiplatform gamer met veel passie voor PC tech. Wordt voor mij puur een exclusives box, de PS5, de rest spelen op andere platformen.

 9. Anoniem -
  Anoniem-508's avatar

  @Anoniem-1603: Via propaganda kanalen? Hahaha! Nee, ik wacht wel op de onafhankelijke vergelijkingssites.

 10. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-508: Welke zijn die dan ? , Sony zal dit niet medelen denk ik .
  Maar ik vind het niet normaal dat de ps5 nog niet getoond is terwijl de ps4 er al stond te pronken .

 11. Anoniem -
  Anoniem-7411's avatar

  @Anoniem-508: Juist, de kanalen die voor zoveel mogelijk clicks gaan en die elk ‘onafhankelijk’ gerucht plaatsen. Vooral bij populaire games en onderwerpen word je er mee doodgegooid want ze weten dat het bezoekers trekt. Ik vraag me steeds meer af of dat wel zo’n fijn informatiesysteem is.

 12. Anoniem -
  Anoniem-4591's avatar

  Sony is hier al zo lang mee bezig en hebben hier zoveel geld in gestoken dat dit me sterk lijkt. Er zijn juist veel berichten dat ze veel geld aan de koeling bestelen per PlayStation 5.

 13. Anoniem -
  Anoniem-3899's avatar

  Allemaal speculatie. Artikel noemt een aantal ‘bronnen’, maar die bronnen zijn niets anders dan twitter en reddit posts. Hoe die bronnen hun informatie van developers krijgen is totaal niet onderzocht. De spam advertenties onderaan de pagina zeggen genoeg. Onbetrouwbare site.

 14. Anoniem -
  Anoniem-2251's avatar

  @Anoniem-8392: Ik denk zelf dat de Serie X een grote stofzuiger is, en dat het ding binnen de kortste keren vol met stof zit. Aangezien de clock snelheden van de ps5 kunnen variëren, hoeft de ps5 niet telkens op volle snelheid te draaien… iets wat een pc ook doet.

 15. Anoniem -
  Anoniem-8929's avatar

  @Anoniem-2251: Heel veel modernere PC’s hebben exact hetzelfde ontwerp, het is ook het meest logisch en efficient. Koele lucht van onderen en de warme lucht eruit van boven. Bovendien draaien de fans van de huidige consoles ook in idle op lage toeren. Dus dat scenario van jou zou alleen gebeuren als je hem helemaal uit hebt, uit het stopcontact. Juist als de PS5 hiervan gaat afwijken wordt het oververhittingsprobleem nog erger.

 16. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Gelukkig en heel goed nieuws gekregen , dit was door Xbox Fans , Fake news .
  Devs ontkennen ,Playstation zou die problemen niet hebben en de Xbox zou zoals hierboven in reactie al geplaats luidere afkoeling hebben .
  Youtube bronnen

 17. Anoniem -
  Anoniem-3326's avatar

  Nou de fotos van de Devkit laten anders flink gaten voor de koeling zien. (Lelijk apparaat)

 18. Anoniem -
  Anoniem-2534's avatar

  @tyger1: Youtube bronnen, LMAO.

 19. Anoniem -
  Anoniem-1010's avatar

  Er zijn nergens retail kits beschikbaar, dus je l*lt uit je nek. Je laat je continu beinvloeden door wie wat waar. Wat de lui hierboven allemaal zeggen klopt als een bus. Het is gewoon thermodynamica.

 20. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-1010: Ook niet vergeten de Ps5 zijn volle 16 gb hele tijd ga gebruiken en de xbox dat deelt in 10 gb en 6 gb dus ga zijn piek moeilijker halen en krijg je gestutter of vertraging en verschil in beeld framerate , stukje uit de tekst .

 21. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-1010: [email protected]Anoniem-2534: bronnen ttweakertown , 4Gamer .
  Geen Youtube 😉

 22. Anoniem -
  Anoniem-5909's avatar

  @tyger1: Wat ze zeggen klopt dus, want wat jij zegt klopt niet. De Xbox heeft een bredere UMA geheugenbus dan de PS5. Die spreekt dus wel degelijk alles in 1 keer aan. De ontwikkelaar de adressenreeks zelf kiezen voor de taken.

 23. Anoniem -
  Anoniem-5077's avatar

  @tyger1: En ik dan ga ik video’s bekijken van die bronnen van jou en dan worden dezelfde nameloze “ontwikkelaars bronnen” gequote. Ik lach me rot, volgens mij ben jij gewoon zo’n Sony damage control account of anders een enorme naive fanboy. De PS5 heeft bijna alle hardware cijfers die ertoe doen tegen zich spreken, vooral de 44% minder raytracing hardware is ernstig wat dat is toch wel echt de toekomst voor alle games qua belichting en werkt echt fotorealisme in de hand. Die snellere SSD kan het niet compenseren want bijna alle games zijn multiplatform en developers gaan dus niet op dat ene punt focussen. De rollen worden de komende generatie gewoon omgedraaid qua consoles. Het is eigenlijk hilarisch want wat de Xbox fanboys deden vorige gen doen de geestelijk zieke PS fanboys nu. Alle problemen bagatelliseren en focussen op puntjes die geen moer zullen uitmaken. Bovendien trek je er dan ook de verkeerde conclusies uit ook, wat ik bijvoorbeeld de gasten hierboven netjes zie corrigeren. De PS5 wordt voor de meesten een exclusives only box.

 24. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-5077: Juist gevonden en bekeken link ga naar Youtube Naam RadenGuy , filmpje PS5 overheating Problems Shotdown By Mark Cerny .
  Nu ben ik gerust dat Playstation 5 niet zal overhitten bekijk het 10 min

  Link / https://youtu.be/7JsenAeqZqA

  Ik ben een Playstation fan ik doe dit NIET om Playstation in een negatieve licht te stellen

 25. Anoniem -
  Anoniem-430's avatar

  Al gedebunkt… fakenews

  Site heeft al een update gepost dat het niet waar is.

 26. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-430: Geen overhitting ? Ja toch of negatieve info ?

  https://youtu.be/ZyndycFcAjs

  Link op Youtube waar de ontkennen van overhitting Ps5 .
  Nice pppfff ik dacht hier gaan we terug naar de tijd van de 360 .

 27. Anoniem -
  Anoniem-8249's avatar

  @tyger1: Gaan we ook. Die kloksnelheden ga je nooit volhouden als dat zelfs met watercooling op de PC en grote behuizingen niet te behalen valt. LMAO.

 28. Anoniem -
  Anoniem-6703's avatar

  @Anoniem-8249:

  Jullie maken echt veelst te druk. Alles is speculeren en gebaseerd op theorieën totdat er echte benchmarks komen. Daarnaast spelen dit soort ‘bronnen’ op jullie in door dit soort informatie te verspreiden. Meer clicks -views enzo voorts. Wacht het af, totdat ding echt getest kan worden.

  Sony zal nooit zeggen dat hun apparaat inferieur is tegenover de xbox. Microsoft zal precie hetzelfde zeggen.

 29. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-6703: Phill Spencer heeft vandaag een hint die niet mis te verstaan is .
  Xbox serie X komt niet uit dit jaar
  Reden Devs studio werkej van thuis uit ook moeten een aantal stukken uit China komen en ze kunnen niet garanderen dat die op tijd in de VS zullen geraken
  Dan ga ik ervan uit dat beide next gens zullen kiezen voor 2021 .

 30. Anoniem -
  Anoniem-8309's avatar

  @tyger1: Nog meer verdraaide nonsens: fake news. Je bent echt een vieze uitlokkende fanboy. De hele PlayStation community is mensen zoals jij liever kwijt dan rijk, denk zelfs de hele industrie. Gewoon een sociopaat met je “Gelieve niet te trollen in tijden als deze” en dan zo door te gaan. Echt ongelooflijk, wat sneu!

 31. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-8309: Zoek en je vind pik allebei komen Niet in 2020, pik en dit Waar link
  https://youtu.be/jfPNJQN-F1I goe luisten wat hij zegt ene dan pas verwijten pik

 32. Anoniem -
  Anoniem-7028's avatar

  @tyger1: Hij zegt dat er vooralsnog geen vertraging in de productie zit en verwacht ook geen problemen.

  En wat hebben softwaredevelopers te maken met de productie van de console?

  Weer aannames die uit zijn verband worden gehaald door iemand die niet de originele bron is.

  Dit is het origineel: https://www.youtube.com/watch?v=p8-lszhflhQ

  De link die jij geeft komt van een andere partij die daar een video heeft gemaakt inclusief erg suggestieve titel.

  Spencer zegt letterlijk dat hij geen reden ziet dat ze de deadline niet halen die ze gepland hadden (rond 5:55 min in de originele video). Uiteraard zegt hij daarbij dat het onzekere tijden zijn, als voorzorg. Dit doet iedereen.

  Jij trekt te snel conclusies en wordt heel makkelijke beïnvloed heb ik sterk het idee.

 33. Anoniem -
  Anoniem-2760's avatar

  @Anoniem-7028: Gewoon negeren, hij is echt een doorgedraaide fanboy die alles positief naar PS probeert te verdraaien en negatief naar Xbox. Dat is gewoon geen gamer. Gamers zijn juist gebaat bij goede competitie tussen de merken.

 34. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-2760: We zullen zien .
  En ik ben een Playstation fan zie je toch aan mijn afbeelding .
  Wat zou ik hier op een Playstation site doen als ik Xbox fan ben ?
  Daar bestaan andere sites voor
  Playstation forever !!!

 35. Anoniem -
  Anoniem-177's avatar

  Mensen zijn gewoon angstig en onzeker over hun favoriete merk console.
  Lezen teveel negatieve berichten en laten zich graag mee slepen met onzin.
  We zullen het zien wannneer de consoles uit zijn..
  Eerst de grote reveals afwachten.

 36. Anoniem -
  Anoniem-8879's avatar

  Mensen zijn gewoon angstig en onzeker over hun favoriete merk console.
  Lezen teveel negatieve berichten en laten zich graag mee slepen met onzin.
  We zullen het zien wannneer de consoles uit zijn..
  Eerst de grote reveals afwachten.
  Ga maar eerst grote zorgen maken over de Corona en economische crisis .

 37. 179 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  @tyger1: Leer nadenken. Dat brein zit er niet voor niks. Daarnaast dat artikel is clickbait…

 38. Anoniem -
  Anoniem-4790's avatar

  Aangezien Sony geen uitblinkers zijn op het gebied van koeling en een geluidsarme console acht ik de kans dat dit gerucht klopt groot. Weer een reden voor mij om voor de xbox te kiezen.

 39. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-4790: De Xbox wel ? Wat is er gebeurd met de 360 , ROD ik heb er zelf 2 gekocht .

 40. Anoniem -
  Anoniem-3446's avatar

  Tyger kap man. Je zet jezelf echt voor lul.

 41. Anoniem -
  Anoniem-4027's avatar

  @Anoniem-3446: Dat proberen we heb al heel lang duidelijk te maken. Typisch geval van een heeeeeeel groot bord voor zijn kop.