Forum

Topic: Playstation 5

Anoniem's avatar

Sony Playstation plaats op twitter :

PlayStation 5 wordt op 11 juni gepresenteerd
Na lang wachten krijgen we de ps5 te zien .

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

39 reacties

 1. 8379 XP
  7th-son's avatar

  Waarom nou weer? Dit is al dagen bekend en heeft ook al op de front page gestaan. En je zet er nog niet eens de tijd bij (22 uur namelijk).
  https://www.psx-sense.nl/399783/playstation-5-evenement-zal-waarschijnlijk-donderdag-plaatsvinden/

  Word je er zelf nou niet moe van kerel? Want, en sorry als ik voor andere spreek, wij worden er wel moe van namelijk.
  En wie zegt dat je de ps5 te zien krijgt? Alle afgezien van jij zelf dan natuurlijk. Dat is weer gissen wat je doet, of op geruchten af gaan. Het staat namelijk niet op de Twitter pagina van PlayStation. Er staat “the future of gaming on ps5”.
  Denk je echt dat ze in een uurtje tijd de ps5 gaan tonen, én nog games ook? Ik hoop het niet.

 2. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son: Het komt officeel van Playstation dat de console word getoond en ik ben je commentaar moe .ps5 word zeker getoond als Sony het zelf op twitter plaatst en waar staat het volgens jou officeel ?
  Het is nu maar bekend het ander was Maandag aangekondigd en zou over games gaan .
  Ik doe wat ik wil en Jullie moeten maar mogen het lezen daarvoor moet je er nog op klikken , ok dude En ja ik denk het of ben je vergeten hoe vlug de console van Xbox serie X getoond was .

 3. Anoniem -
  Anoniem-5966's avatar

  Ugh, heb je deze fanboy en forumvervuiler weer… Hou eens op met eindeloos weer topics aan te maken. En inderdaad, dit is geen nieuws meer, dit heeft al lang op PSX zelf gestaan. Totaal overbodig en erg irritant dus. En @7th-son: je kan prima voor anderen spreken, want inderdaad, er zijn er veel die klaar zijn met al deze topics van hem.

 4. Anoniem -
  Anoniem-5762's avatar

  @tyger1: Sony heeft nergens, maar dan ook echt NERGENS gezegd dat de console zelf getoond gaat worden. Je lult echt uit je nek.

 5. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-5762: kijk op twitter

 6. 502 XP
  Qurx28's avatar

  @tyger1: Ik kan niet terug vinden op twitter dat de machine zelf word gepresenteerd. Heb je een link naar de tweet?

  @7th-son: Hij heeft op dat topic zelf ook 6 keer gepost, dus daar is hij wel bekent mee. Ik denk dus dat dit bericht puur gaat over dat de machine word getoond. Maar zoals jij, kan ik het ook niet terug vinden op twitter. Nu maar hopen dat tyger1 met een linkje komt 🙂

 7. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Sony heeft via Twitter aangekondigd dat de PlayStation 5 op 11 juni wordt onthuld. De volgende versie in de PlayStation-serie is al enige tijd onderwerp van gesprek onder enthousiaste gamers. Het evenement dat officieel ‘The future of gaming’ heet zou veel duidelijkheid moeten geven over de kracht van de spelcomputer

 8. Anoniem -
  Anoniem-1044's avatar

  @tyger1: Ook op Twitter heeft Sony nergens gezegd dat de console zelf getoond wordt. Echt, kom hier met een letterlijke quote én een bron waaruit blijk dat het gezegd is, of rot op met deze onzin. En aangezien die quote er niet is omdat Sony dit helemaal nooit heeft gezegd, wordt het dus de tweede optie. Ga alsjeblieft weg hier. Je vervult het forum en veel members zijn er klaar mee.

 9. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: plaats er een link bij dan. Want ik en iemand anders kan het niet vinden. Onderbouw je argument. Zoek concrete dingen op, geen geruchten. En maak niet voor elk ditje of datje een topic aan. Valt het je niet op dat je echt de enige bent die zo ontzettend veel topics aan maakt voor niets? Vallen al die opmerkingen die je niet voor niets krijgt, je ook niet op? Even serieus maat. Mensen, inclusief ik, hebben het vaker subtiel en normaal geprobeerd te zeggen. Maar dit gaat echt nergens meer over. Sorry als ik je kwets of wat dan ook. Ik wil alleen duidelijk zijn en je heus niet beledigen ofzo

 10. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son:
  Sony heeft via Twitter aangekondigd dat de PlayStation 5 op 11 juni wordt onthuld. De volgende versie in de PlayStation-serie is al enige tijd onderwerp van gesprek onder enthousiaste gamers. Het evenement dat officieel ‘The future of gaming’ heet zou veel duidelijkheid moeten geven over de kracht van de spelcomputer.

  Ten 2de moet ik niets doen wat jullie willen , daar beslis ik zelf wel over en het brengt leven op de site .

  Ik heb dit gevonden op AD.nl entretament of zoiets is deze site betrouwbaar?

 11. Anoniem -
  Anoniem-3853's avatar

  @tyger1: Ben je nou echt zo dom? Die zinnen die je nu plaatst zijn niet van Sony zelf, maar van een website die blijkbaar zijn eigen interpretatie van het bericht van Sony deelt. Sony heeft nooit gezegd dat de console getoond wordt. Nooit. Je bent echt niet snugger he? Kom nou eens met een quote van Sony zelf, niet van een andere website.

 12. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: https://mobile.twitter.com/PlayStationEU
  Dit is een link, daar vind je dingetjes die PlayStation heeft geplaatst over onder andere de PlayStation 5. Ik zie wat jij zegt nergens terug. En ook uit jou tekst haal ik er niet uit dat ze de ps5 gaan tonen. Jou tekst is een copy-paste verhaaltje van een andere site die hun eigen verhaal er van gemaakt hebben. Of zeg ik dat verkeerd?
  Wat Microsoft doet met tonen van de console, moeten hun weten. Sony pakt het sowieso elke keer weer anders aan.

 13. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son: OK dan ben ik een lul , maarja ik ben dan ook een Playstation fan en wil die console zien als AD,nl dit beweerd ga ik niet zoeken .

 14. Anoniem -
  Anoniem-9866's avatar

  @tyger1: Sony heeft laten weten dat ze PlayStation 5-games zullen laten zien op 11 juni. Ze hebben nooit gezegd dat ze de console zullen laten zien. De auteur van het AD.nl artikel is klaarblijkelijk niet zo goed op de hoogte wat er gaande is. Zo zie je maar weer dat zelfs een ‘gerenommeerde’ website als AD.nl niet altijd weet waar ze het over hebben.

  Dit is wat Sony op het PlayStation Blog liet weten over de aankomende showcase:

  That’s why I’m excited to share that we will soon give you a first look at the games you’ll be playing after PlayStation 5 launches this holiday.

 15. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: Dat zijn jou eigen woorden, niet die van mij.
  Ik ben ook PlayStation fan, maar ik doe dit soort dingen ook niet. Je maakt het jezelf alleen moeilijker op deze manier maat. Maak je niet zo druk om een presentatie. Morgen avond is het zover, iets meer dan een dag geduld, en dan weet je weer wat meer over de ps5. En dan heb ik het sowieso over toekomstige en release titels, ik denk niet dat ze veel hardware gaan tonen morgen. Maar ik kan het ook fout hebben.

  En als iemand het weet wanneer de ps5 word getoond, is dat Sony wel. Dus als dat je bron van nieuws is, weet je het zeker. Niet het algemeen dagblad natuurlijk.

  Oh, voor ik het vergeet. Je had het over een headphones? Heb je daar een link van?
  Want ik weet wel dat gezegd is dat je, voor de beste ervaring tijdens de presentatie, een koptelefoon op moet doen. Dit vanwege die 3d geluidstechniek die ze willen gaan gebruik.
  Nou weet ik dit niet zeker natuurlijk, ik heb het ook maar gelezen/gehoord.
  Edit:
  https://www.google.com/amp/s/blog.playstation.com/2020/06/08/updated-time-this-thursday-see-the-future-of-gaming-on-ps5/amp/
  Wat ik zei over die koptelefoon staat dus op het officiële PlayStation blog

 16. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @7th-son: Ik heb dit ook zo gelezen op de Playstation Blog .
  Dit weet ik ook niet en sorry maat dat ik me heb laten gaan tegen jou waren de anderen ook maar zo .
  Ik denk dat iedereen op zijn honger zit maar de anderen gaan me kleineren enz .
  Ik wil ook maar om goed te doen ze verwittigen omdat ik dacht dat psx het vergeten had , ik heb gewoon de Headline overgenomen en hier geplaats .
  Ben ik daardoor een slecht mens ? De mensheid was zoveel beter in de jaren 1980/90 .
  Ik ben het beu om hier altijd de kop van jut te zijn .

 17. Anoniem -
  Anoniem-7224's avatar

  Top dit wist ik nog niet……..;
  )

 18. Anoniem -
  Anoniem-3195's avatar

  @tyger1: Jij zit met honger naar die PS5…

 19. Anoniem -
  Anoniem-5327's avatar

  Ooo ik dacht dat dit om de gelekte foto’s ging.

 20. Anoniem -
  Anoniem-7215's avatar

  @tyger1: De mensen vragen gewoon een bron waarbij dit vermeld staat, is zo gek toch niet? Jij loopt vanalles te roepen, maar geeft geen link. In het Twitterbericht staat niet vermeld dat Sony de console gaat vertonen, op de PSN Blog ook niet.

  Als je zomaar dingen roept, dan vraag je zelf toch om deze reacties. Tel daarbij op dat je al erg veel van deze topics hebt gemaakt, en geen enkel topic feiten bevat.

  In het artikel op AD.nl staat letterlijk het Twitterbericht en hierin wordt met geen woord gerept over het tonen van de console. Er staat zelfs een quote van Jim Ryan in het artikel, waaruit je kan opmaken dat we waarschijnlijk enkel games te zien krijgen:

  Jim Ryan, ceo van Sony Interactive Entertainment, meldt in de oorspronkelijke aankondiging dat de show iets meer dan een uur duurt. Tijdens ‘The future of gaming’ toont Sony voornamelijk games die na de release van de PlayStation 5 gespeeld kunnen worden. Ryan stelt ook dat zowel grote als kleinere studio’s aan bod komen en de mogelijkheden van de nieuwe console via deze games getoond worden

 21. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-7215: Morgen na 23u zullen we het weten he .

 22. Anoniem -
  Anoniem-21's avatar

  @tyger1: Heb het even aangepast want had teveel copy/pasted haha. We gaan het idd zien morgen, ik verwacht hooguit een glimps van de console maar ik ga er niet vanuit.

  Linkje naar AD:

  https://www.ad.nl/tech/playstation-5-wordt-op-11-juni-gepresenteerd~a354db5d/

 23. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Anoniem-21: Ik hoop dat de ps5 ff zien en dat de games ook op ps5 draaien en niet op een pc .
  Normaal kunnen ze niet lang meer wachten om de ps5 te tonen , want anders word hij gelekt .

 24. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: morgen om 10 uur savonds begint het al. Als je liever hoge kwaliteit trailers enzo wilt bekijken, dan raad ik je aan niet de live stream te kijken. Deze is lagere kwaliteit dan de trailers doe later op YouTube komen.

  En snap je nou wat mensen bedoelen over je topics? Vind je het heel vreemd dat mensen nu so reageren?

  Veel plezier morgen avond. Ik hoop voor jou (en velen anderen) dat de ps5 stiekem wel getoond word.

 25. Anoniem -
  Anoniem-8679's avatar

  @tyger1: In 1980/1990 was de mensheid idd beter….. Niet zomaar headlines overnemen…. Niet zomaar een verhaal van niets maken…..

 26. Anoniem -
  Anoniem-1708's avatar

  @Anoniem-8679: Klopt! Ik heb het allemaal zien veranderen, vooral de laatste 10 jaar is het drastisch verslechterd.

 27. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Jammer ps5 design zal niet getoond worden
  Volgen de Game Awards presentater zou ps5 op 7 july getoond worden en dat zou logish zijn omdat op 7july Xbox ook een stream heeft met hun only Xbox games Halo enz .
  Sony Playstation zou daarop in spelen om het desing van ps5 te tonen weer een goeie zet .

 28. Anoniem -
  Anoniem-8378's avatar

  @tyger1: Oftewel, je lulde weer uit je nek en je hebt voor niets het zoveelste topic aangemaakt. Hou voortaan nou gewoon op met al die topics aanmaken. Wacht lekker af en vervuild de site niet zo met die onzin van je.

 29. 5795 XP
  tyger1's avatar

  Hopelijk krijg ik van de anti tygers een sorry krijgen , want jaaaaa ik was juist de PS5 is getoond @Anoniem-8378: @Anoniem-5762: @Anoniem-5966: @Qurx28: @Anoniem-3853: @Anoniem-7215: @7th-son:

 30. 502 XP
  Qurx28's avatar

  @tyger1: Haha, inderdaad werd de ps5 getoond. Echter blijf ik er bij dat je geen bron had gegeven in je originele post. En de bron die het uiteindelijk was, was niet overtuigend.

  Daarnaast wil ik niet zeggen dat ik ‘Anti-tyger1’ ben geweest, dus ik heb niet het gevoel dat ik iets heb waar ik mijn excuses voor hoef aan te bieden.

 31. 5795 XP
  tyger1's avatar

  @Qurx28: Ik vind het een mooie console en jij ?

 32. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @tyger1: Nooit gezegd dat de PS5 niet getoond zou worden, alleen gezegd dat je er niet vanuit moet gaan, omdat ze nooit duidelijk gezegd hebben dat ze de PS5 zouden laten zien.
  Ik zie geen reden om mijn excuus aan te bieden, ik ben nogsteeds van mening dat er te veel topics aangemaakt worden door jou. Dit ging niet alleen om de geruchten rondom deze presentatie.

 33. Anoniem -
  Anoniem-3436's avatar

  @tyger1: Excuses? Hahaha stel je niet zo aan man, je bent wel erg vol van jezelf hè? Triest.

  Jij als “alwetende” wist ook zeker dat het design heel erg op de devkit zou lijken, toch? Hahaha mooi niet dus. Je lulde voor de zoveelste keer uit je nek. Zielig.

 34. 502 XP
  Qurx28's avatar

  @tyger1: Ik vind het er wel okay uit zien. moet wel zeggen dat de digitale versie er beter uit ziet dan de disc versie. Maar goede kans dat ik toch de disc versie ga halen

 35. Anoniem -
  Anoniem-6025's avatar

  Goed nieuws! PS5 is eindelijk onthuld dus je kan stoppen met topics maken :D.

 36. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-6025: nee hij gaat juist door omdat hij z’n gelijk wil hebben, en onze excuses

 37. Anoniem -
  Anoniem-3964's avatar

  @tyger1: zoals anderen al zeggen is een excuus niet nodig. Het blijft nog steeds niet waar dat Sony van te voren officieel heeft laten weten dat de console zou worden getoond. Dat hebben ze nooit gezegd. Dat hij toevallig wel getoond is verandert daar niets aan.

 38. Anoniem -
  Anoniem-7618's avatar

  @tyger1: Gokken kan iedereen, er was een 50/50 kans. Het word tijd dat jij je excuses maakt voor je kansloze berichten en slechte Nederlands.

 39. Anoniem -
  Anoniem-1265's avatar

  Jullie moeten echt jullie excuses aanbieden hoor jongens.