Forum

Topic: Playstation Plus

Anoniem's avatar

Wil over een weekje toch weer eens online spelen met de nieuwe FIFA. Lekker ragequiten, maar dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat ik geen Playstation Plus heb. Speel eigenlijk alleen maar Apex Legends of voetbaltoernooitjes met vrienden.

Als ik online wil spelen heb Playstation Plus nodig. Die is overal boven de 55 euro. Vroeger kocht ik ze altijd in een aanbieding rond de 40. Wanneer kun je weer zo’n aanbieding verwachten op korte termijn? Beetje jammer dat ik vorige maand niet heb gekocht voor 30 euro 🙁

Mijn zoon heeft wel Playstation Plus op zijn eigen PS4. Kan ik daar nog gebruik van maken via een trucje (ik zie nu op beide PS4’s geen geel icoontje bij mijn account, bij die van hem staat er uiteraard wel eentje.

Hopelijk kunnen hebben jullie een gouden tip!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

6 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-2204's avatar

  Log op jouw playstation in met het account van je zoon, ga naar instellingen-accountbeheer-activeren als primaire ps4.
  Volgens mij kun je dan als je weer inlogt met je eigen account ook online?

 2. 31 XP
  jellevk88's avatar

  Je kan account sharen , zo heeft mijn broer mijn account op zijn PS4 staan. Om in dit geval games te kunnen downloaden omdat mijn account actief staat op zijn PS4 kan hij op zijn eigen account zonder plus gewoon online gamen.

 3. 20 XP
  grenshh's avatar

  dank jullie. ga ik proberen.

 4. 20 XP
  grenshh's avatar

  Het werkt! Bedankt.

 5. Anoniem -
  Anoniem-4608's avatar

  lol hoe kan ik alles gratis en goedkoper krijgen als ik maar niet hoef te betalen

 6. 158 XP
  sdc1908's avatar

  Wacht tot Black Friday, eind november