Forum

Topic: Ps 4 account delen

Anoniem's avatar

Mijn broer heeft zijn account met mij gedeeld. Dit ging allemaal prima, maar nu moet ik een van de PlayStations primair maken. Maar als ik de een primair maak kan ik de games op de andere PS4 niet meer spelen en andersom. Heeft iemand tips?

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. 502 XP
  Qurx28's avatar

  Het is mij niet helemaal duidelijk wat je precies wil.

  Wil jij op je eigen account games kunnen spelen van je broers account? in dat geval moet zijn account primair staan op de playstation waarop jij zijn spellen wilt spelen op je eigen account. Op welke playstation jouw account primair is, maakt in dat geval niet uit.

 2. 2 XP
  anoniem.terk's avatar

  @Qurx28:
  Dat is inderdaad wat ik bedoel, maar als ik het account van mijn broer primair maak kan ik niet de spellen spelen van mijn broer (alleen op het hoofdaccount wel), en als ik het hoofdaccount op mijn PlayStation primair maak kan hij zijn spellen niet spelen op zijn PlayStation.

 3. Anoniem -
  Anoniem-2314's avatar

  als je zowel je eigen games als die van je broer wilt spelen moet je het account van je broer primair maken. Het zal dan als volgt uitzien:

  Jou eigen playstation: de account van je broer primair zetten. Dan kan je zowel de games van je broer als van jezelf spelen. Dit geld voor op zowel jou eigen account of die van je broer is maar waar je zelf op wilt spelen

  Playstation van je broer: de account van jou op primair zetten zodat je broer zijn eigen games kan spelen op zijn playstation en ook de games die via jou account zijn gekocht. Hier geld ook voor zowel zijn eigen account of die van jou het is maar waar hij zelf op wilt spelen

 4. 502 XP
  Qurx28's avatar

  @anoniem.terk: Het zou als volgt moeten werken. De playstation waar een account als primair is ingesteld kunnen alle gebruikers op die playstation bij de spellen van zichzelf en die van alle accounts die als primair staan ingesteld.

  Wil je spelen op je eigen account op een playstation waar jouw account niet als primair staat ingesteld? Dan moet je verbinding hebben met het internet om te verifiëren dat je bij de content mag. En dan mag je dus alleen content spelen van je eigen account.

  Het idee van account delen is dus: jouw account primair maken op zijn playstation en je broers account primair op jouw playstation. Jullie zullen dan allebei elkaar games moeten kunnen spelen als je offline bent. Maar je zou ook je eigen gamen moeten kunnen spelen als je verbonden bent met het internet.

 5. Anoniem -
  Anoniem-1552's avatar

  Op je eigen PlayStation de account van je broer primair maken en inloggen/gamen met je eigen account. Op de PlayStation van je broer andersom.

  Waarom iedereen zo’n lang lul verhaal schrijft.

 6. 8379 XP
  7th-son's avatar

  @Anoniem-1552: ja, de langere verhalen maken het alleen maar onduidelijk inderdaad.

  Bij jou verhaal wellicht er nog even bij aangeven dat je dan wel op je eigen account inlogt om te spelen.

  Op jou manier heb je dus toegang tot je eigen content, en die van z’n broer. Zelfs PS plus

 7. Anoniem -
  Anoniem-8722's avatar

  @Anoniem-1552: ga is ff een snicker eten jij