Forum

Topic: ps 4 pro licht geluidje?

Anoniem's avatar

Hallo,

Heb onlangs een splinternieuwe ps4 pro aangeschaft en de harde schijf (denk ik) is licht hoor baar. Lichte getik/gekraak bij mijn oude ps4 had ik dit niet(de gewone ps4) Is dit normaal? zelfs in rust mode hoor ikhet.

Mvg

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

7 reacties

 1. 86 XP
  johnny31's avatar

  Dit is wel tijdens het downloaden van games tijdens het gamen heb ik ng niet gedaan wanr heb nog geen games

 2. 15 XP
  Goldsonos's avatar

  Lijkt mij niet normaal. Heb ook een pro en daar merk ik zelf niks aan. Staat hij wel goed stabiel?

 3. 86 XP
  johnny31's avatar

  staat gewoon heel goed plat op de tv meubel dus dat lijkt het niet. Morgen even bellen met game mania

 4. 348 XP
  Raigara's avatar

  Ligt er maar net aan wat voor geluid het is. Het kan gewoon het geluid zijn dat de PS4 naar de HDD schrijft (dit geluid kun je soms ook bij een PC horen waneer je de HDD gebruikt/iets laadt/etc) Als je het niet vertrouwd gewoon terug gaan naar de winkel waar je het vandaan hebt gekocht

 5. 86 XP
  johnny31's avatar

  @Raigara:

  Heb een nieuwe mee gekregen vandaag deze heeft het ook maar dan heeeel licht het is waarschijnlijk wat jij zegt. Heb sony er ook over gebelt ben namelijk een stille pc gewend rn altijd koptelefoon :p Maar wat ik wel stom vind is de rust modus de ps maakt net zo veel geluid als die doet terwijl deze aan staat. Bij de oude ps4 was dit niet (ook gehad)

 6. Anoniem -
  94.215.29..xxx's avatar

  In de rust mode hoor je de hdd omdat deze blijft draaien en bij gewoon aan maakt de hdd ook natuurlijk geluid. In de uit stand kan je ook de voeding horen piepen (mits je een goed gehoor hebt). Het is voorkomen normaal dat je je hdd geluiden maakt. Waarschijnlijk zat er in je oude ps4 niet dezelfde hdd als in je nieuwe, ook kan het zijn dat de gewone ps4 minder geluid naakt dan de slim (of andersom) door de opbouw van het omhulsel.

 7. 67 XP
  AvanCade's avatar

  Bij mij hoor je ook iets van een hele lichte tik. Maar dat klinkt eerder als de ventilator in mijn geval.