Forum

Topic: Ps3 – controller eigen leven/zwart beeld

Anoniem's avatar

Hallo iedereen,

Sinds kort heb ik een probleem met mijn playstation 3 controller. Van de een op de andere dag heeft hij zijn eigen leven. Tijdens spelletjes bv. black ops, waren de sticks omgedraait en liep je met de kant waar je normaal mee schiet. Dit deed ie de ene keer weer wel en de andere keer weer niet. Dit probleem is na een tijdje niet meer spelen gestopt. Nu klikt de controller vanaf het begin menu al van alles aan en gaat de selectieknop alle kanten op.

Nu heb ik hiervoor andere controllers geprobeerd, echte nieuwe controllers van vrienden (hier gebeurde het zelfde bij) en neppe (hierbij deed hij het niet, maar dat waren hele slechte controllers waar je niet lekker op kan spelen).

Nu heb ik een tip van iemand geprobeerd namelijk:
”Wat je ook kan proberen is systeem te herstellen, niet formatteren maar herstellen (als dat kan)

– PS3 uitzetten
– PS3 aanzetten, aan en uitknop ingedrukt houden tot dat de ps3 vanzelf weer uitgaat
– PS3 aanzetten, aan en uitknop ingedrukt houden tot dat je 2 piepjes heel snel achter elkaar hoor, dan aan en uit knop los laten.
– Dan krijg je een keuze menu’tje moet je de controller via usb opnieuw aansluiten.
– Dan weet ik het effe niet meer (ben op stage).”

Maar nu krijg ik steeds een scherm ervoor met de vraag of er een usb in zit, wanneer ik ja, nee of terug (alle opties), krijg ik een zwart beeld en doet hij verder niets meer?

Weet iemand om ik hier nog iets aan kan laten doen? of is het over?

Bij voorbaat dank!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1. Anoniem -
    Anoniem-8208's avatar

    Als je een ps4 hebt kan je ook een ps4 controller gebruiken.