Forum

Topic: PS4 Vrienden

Anoniem's avatar

Hoi allemaal,

Zit al een aantal jaar op de site maar nooit verder een account aangemaakt. Sinds kort weer nieuw account en ga binnenkort uiteraard the last of us 2 halen. Heb alleen 1/2 vrienden die gamen vindt altijd zo enorm saai staan als er niemand online staat! (altijd het gevoel dat ik de enige ben die aan het gamen is, iemand die dit ook heeft haha?) Altijd plezier gehad op deze sites dus als mensen het leuk vinden om elkaar te volgen op de ps4 laat even je naam PS naam achter! Mijne is NinoGK9.

Groetjes

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. 179 XP
  ItsIncognito_NL's avatar

  Hi, Leuk. Zit ook al een paar jaar op de site. Ik speel af en toe samen met Engelsen, Amerikanen Nederlanders en Belgen.Ondanks dat ik vooral een Single Player gamer ben; heb ik toch een paar online spellen. Heb sinds kort ook een account aangemaakt. Voorheen was ik Polyphony_NL maar dat heb ik veranderd naar ItsIncognito_NL.
  @itsincognitoN

 2. Anoniem -
  Anoniem-7757's avatar

  Al je wil samen spelen kunnen jullie me toevoegen. Hou vooral van coop en elkaar helpen met trophies, tips etc
  Psn is huiskat

 3. 9 XP
  Luc1501_'s avatar

  Hoi,

  Welke games speel je?

 4. Anoniem -
  Anoniem-7321's avatar

  Heey mijn PSN is Mitsko76 ik zoek vriendelijke vrienden om lol mee te maken in gta online. Ik game 24/7 doe niet aan pvp ik speel liever samen dan tegen elkaar. Het gaat om lol maken lagen gewoon je ding kunnen doen zonder schaam of stiltes lekker gaan en game heb je intresse voeg me toe op PS4 mitsko76