Forum

Topic: Ps5 Amazon

Anoniem's avatar

Hallo allemaal, ik heb gister ochtend een ps5 weten te bemachtigen via Amazon.de nu heb ik de bevestigingsemail etc allemaal al ontvangen. Alleen staat er bij verzending Nog niet verzonden We sturen je een e-mail als het item beschikbaar is. Heeft iemand anders dit ook gehad, zo ja, hoelang zou ik hier op moeten wachten? Alvast dank voor jullie input.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

15 reacties

 1. 635 XP
  Straatveger's avatar

  Dus met andere woorden, je hebt geen PS5 weten te bemachtigen, enkel een bevestigingsmail.
  Ik denk dat je daar lang op moet wachten, misschien heb je even kunnen kijken bij het artikel of het leverbaar was. Ik zou dit annuleren, en gewoon eentje kopen als die weer beschikbaar zijn.

 2. 858 XP
  Undergod's avatar

  Oké, nog een geluk dat ik hem niet besteld heb.
  Want wat je nu eigenlijk gedaan hebt, is een prë-order bij Amazon geplaatst.

  Kan je zelf niets aan doen of weten.
  Bedrieglijke reclame van Amazon.

  Laat ons hopen dat je niet te lang moet wachten.
  Hou je ons op de hoogte?;

 3. 858 XP
  Undergod's avatar

  @Straatveger: Als dat kan, zou ik dat ook annuleren.

 4. Anoniem -
  Anoniem-1864's avatar

  Ik heb er ook 1 weten te bemachtigen gister en heb dezelfde melding. Na het lezen van de reacties hierboven toch maar even met klantenservice contact gehad, die geven aan dat alles goed is gegaan en hij binnen 48 uur verzonden wordt. Ik zou dus nog even wachten met annuleren.

 5. Anoniem -
  Anoniem-100's avatar

  @Anoniem-1864: Collega van mij heeft dit ook!

 6. Anoniem -
  Anoniem-1323's avatar

  Ik heb hetzelfde. Heb contact opgenomen en hun zeggen dat je moet wachten op de volgende lading.

 7. Anoniem -
  Anoniem-3210's avatar

  @Anoniem-1323:

  Ik heb ook hetzelfde alleen bij mij staat er nu dat mijn bestelling klaar gemaakt wordt voor verzending alleen dat staat al een dag zo. Ik heb toen ook gebeld en toen werd er tegen mij gezegd dat ik mijn PS5 gewoon zsm kan verwachten. Maar nu ik dit allemaal lees geloof ik Amazon niet echt meer

 8. Anoniem -
  Anoniem-1260's avatar

  @Anoniem-1323: hmm dat is vervelend aangezien er gister nog een nieuwe drop is geweest. Een collega heeft er daarbij één weten te bemachtigen, bij hem is vrijdag de verwachten bezorgdatum. Ik zou dan verwachten dat we uit die partij een zouden hebben gekregen. Ipv mensen die later besteld hebben.

 9. Anoniem -
  Anoniem-2260's avatar

  @Anoniem-1260: ik ben ook bij de gelukkigen met dank aan PSXsense… vrij snel bevestigd mail gekregen en vandaag bericht dat hij verzonden is en vrijdag aankomt.

 10. 3488 XP
  RobanosSmatros's avatar

  @Anoniem-2260: en heb je hem al binnen?

 11. Anoniem -
  Anoniem-4105's avatar

  @RobanosSmatros: bij mij is de bestelling geannuleerd… de reden van annuleren was vanwege een technische storing stond hij op de website als op voorraad terwijl dit eigenlijk niet was.

 12. 3488 XP
  RobanosSmatros's avatar

  @Anoniem-4105: je bedoelt zeker zoiets
  We know how excited you were about your new PlayStation 5 order and we’re sorry that we can’t fulfill it. Due to a technical error displaying the item as available when it was in fact not, we are unable to process your order and had to cancel it. Of course you will not be charged. If you have already been charged, you will receive an automatic refund within the next 2-5 business days
  Maatje van me kreeg deze vandaag

 13. 806 XP
  Esromeron's avatar

  @Anoniem-1260:

  Met deze drop heb ik er ook 1 weten te bemachtigen. Was een aardige voorraad, want bij vorige drops was ik altijd te laat. Dit keer had ik moeite met inloggen en toch nog kunnen bestellen. Het was de volgende dag al in huis!

  Bovenstaande is 100% mogelijk gemaakt dankzij de voorraad checker van PSX-Sense en de bijbehorende chat. Dankzij de chat wist ik dat er een grote drop kwam en de voorraad checker is altijd mega snel met berichtgeving.

  Dus nogmaals: Bedankt!!

  En voor degene die er nog geen hebben en nog geen gebruik maken van de service van PSX-Sense: Gebruik het!

 14. Anoniem -
  Anoniem-4573's avatar

  Bij mij stond dat-ie op vrijdag 5 februari geleverd zou worden. Amazon heeft ook het vervoer aangekondigd bij DHL en een track & trace code ontvangen.
  Nu blijkt echter dat de PS5 nog niet verzonden is en kreeg ik de volgende reactie:
  “Helaas is er een vertraging in de bezorging. We verwachten dat de zending één tot twee werkdagen later aankomt.”

 15. 273 XP
  FuriA's avatar

  @Anoniem-4573: Waarschijnlijk omdat de bezorgers door een berg sneeuw moeten ploegen. Respect!