Forum

Topic: Radio PS4: geweldige functies en gemakkelijk te gebruiken

Anoniem's avatar

Sony’s nieuwe radio voor hun PSP-handapparaat, de Radio PS4, is niet echt de grootste uitvinding in jaren. Het idee achter de Radio PS4 is dat je naar je muziek kunt luisteren via een kleine ontvanger die verbinding maakt met je PSP-apparaat. Hiermee kun je je muziek afspelen via je PSP en laten horen via je stereosysteem thuis. Het enige probleem met dit concept is dat het helemaal niet goed werkt. Laat me je vertellen hoe het werkt en wat je moet doen om er optimaal van te profiteren.

Sony’s Radio PS4 zou de ultieme manier moeten zijn om naar muziek te luisteren op je PSP. Dit apparaat maakt verbinding met je stereosysteem thuis en speelt elk nummer af dat je selecteert, zelfs als het geen officieel Sony-product is. U kunt dus genieten van uw favoriete nummers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze op muziekradiostations staan ​​die niet van u zijn. Het integreert ook met je Tidal-account, zodat je ook van muziek van Tidal kunt genieten. Het enige dat het niet doet, is Tidal-muziek uitzenden – je moet je nog steeds op die dienst abonneren om van die muziek te kunnen genieten.

Sony’s radio voor de PSP wordt geleverd met een handige kleine functie waarmee je je radio kunt bedienen door specifieke parameters in een webpagina in te voeren. Kortom, dit is slechts een snelkoppeling om naar het geheugen van je telefoon te gaan en “Play with Radio” te selecteren. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met het aanpassen van je radio met een breed scala aan bedieningselementen. U kunt de zendernaam wijzigen, vooruit en achteruit springen, terugspoelen en pauzeren, een vertraging in- en uitschakelen en zelfs de muziek dempen waarnaar u luistert. Er zijn nogal wat opties, daarom heeft de Radio PS4 de neiging om behoorlijk snel op te laden. De batterij heeft wel een limiet op het aantal zenders waar je tegelijk naar kunt luisteren.

Naast alle bovengenoemde gemaksfuncties, zijn er ook andere handige functies ingebouwd in de Radio PS4. Met een van de opties kun je het apparaat bijvoorbeeld omtoveren tot een draagbare Bluetooth-speaker. Door de radio te koppelen met uw draagbare apparaat (zoals uw mobiele telefoon), kunt u genieten van uw favoriete radiostation zonder dat u een ander apparaat hoeft mee te slepen. Een van de meest populaire toepassingen voor de radio is als draagbaar tv-scherm – dus als u vanaf uw bank van uw favoriete programma wilt genieten, kunt u het gewoon op het scherm van uw entertainmentcentrum zetten.

Als je een draagbare PlayStation hebt, dan is de Radio PS4 een ideaal apparaat om te gebruiken. Omdat het de muziek via de ether streamt, kun je van je radio genieten, zelfs als je niet in de kamer bent waar de radio is aangesloten. Natuurlijk werkt het nog steeds geweldig als je een televisie hebt aangesloten op je thuisbioscoopsysteem, maar de Radio PS4 is een veel goedkopere optie en een geweldige manier om van je radio te genieten zonder een beat te missen.

Al met al is de Radio PS4 een geweldige investering voor iedereen die graag naar de radio luistert. Het apparaat is compact, lichtgewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Hiermee kunt u profiteren van alle opties die u tot uw beschikking heeft, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die een beetje entertainment in zijn eigen huis wil brengen. Dus of je nu op zoek bent naar een radio die kan dienen als zaklamp of een draagbaar tv-scherm, de Radio PS4 zou je volgende aankoop moeten zijn.

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1. 8379 XP
  7th-son's avatar

  Maar is het nou een app of een fysiek hardware iets?
  Waar kunnen we (degene die überhaupt nog een PSP hebben)
  Hoe duur is het?
  Waar kun je dit kopen/vinden?

 2. Anoniem -
  Anoniem-3231's avatar

  Moet dit grappig zijn ofzo?