Forum

Topic: Ratched and Clank (Play at Home) audio veranderen

Anoniem's avatar

Halleu,

Ik heb vorige maand Ratched and Clank gratis gedownload en gelijk geïnstalleerd. Even gekeken of die het deed en toen weer met wat anders verder gegaan. Nou wilde ik er laats echt mee beginnen, maar man man man wat is die Nederlandse audio slecht. 🙂

Nou las ik dat je de audio kan aanpassen door de systeemtaal van de console te veranderen. Dus vanmiddag op Engels gezet en de game weer opgestart. Echter blijft de game nou hangen op ‘game installing….’, nadat ik op continue of new game heb geklikt. Ik heb het nou 2 x geprobeerd, maar het installatiebalkje blijft volledig leeg. Iets anders downloaden en installeren uit de PS store gaat gewoon prima. Iemand een idee wat te doen?

Als ik de game nou volledig verwijder, kan ik deze dan opnieuw weer gratis downloaden, ook al staat de game niet meer gratis in de store?

Alvast bedankt

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

4 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-6452's avatar

  Yes aangezien het van jouw is.

 2. Redacteur - 89 XP
  Magnolia's avatar

  Yes, je hebt de game gratis kunnen binnenhalen op je account via Play At Home en is daarmee dus voor altijd van jou. Verwijderen en opnieuw downloaden moet dus geen probleem zijn :)!

 3. 250 XP
  Tranquilo's avatar

  Thanks

 4. Anoniem -
  Anoniem-2680's avatar

  Editor pro