Forum

Topic: Simracers die een leuke club zoeken!

Anoniem's avatar

Beste simmers!

Mochten jullie nog een leuke club vinden om georganiseerde online competities bij te rijden neem dan even een kijkje op https://www.dc-simracing.nl/

DC-SimRacing is een van s’Nederlands grootste simrace community’s met 1000+ leden en rijdt DC-SimRacing ook mee bij internationale ACC en iRacing endurance races onder de naam Team DC-SimRacing.

Er worden leagues georganiseerd voor PS4/5 en PC. Voor de PS4/5 Project CARS 2, Gran Turismo Sport, Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione en F1 2021 en voor de PC Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione en RaceRoom. Jaarlijkse worden er traditioneel ook zomer en winterpauzes gehouden om rekening te houden met eventuele vakanties en de feestdagen.

Als extraatje worden alle races ook voorzien van een livestream met live commentaar op Youtube kanaal DC-SimRacing. Voor meer informatie kan je ook terecht op FaceBook pagina DC-SimRacing waar alles nog eens op een rijtje staat.

Heb jij dus een passie voor racen en wellicht een mooi stuurtje liggen? Laat hem dan zeker geen stof happen en join onze gezellige, enthousiaste community waar de leden er uiteraard ook niet vies van zijn om een beginnende simmer goed op weg te helpen!

Tot snel!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.