Forum

Topic: Switch account toevoegen aan PlayStation account op Epic

Anoniem's avatar

Ik heb vanmorgen een Nintendo Switch Wildcat Fortnite bundel gekocht.
Nu zag ik op de site van Gamemania dit staan….

*OPGELET: indien je Epic Account al gekoppeld werd aan de PlayStation 4-versie van de game dan ben je verplicht om een nieuwe account aan te maken.

Ik heb mijn PlayStation 4 account gekoppeld aan Epic.
Ik heb zojuist een Nintendo account aangemaakt en wil vanavond als ik de switch uit de doos haal om te installeren, mijn Nintendo account erop zetten en mijn Wildcat code inlossen, maar nu dus mijn vraag….
Ik kan bij het opstarten van Fortnite mijn Epic account toevoegen zodat alle PS4 skins erop staan, maar kan ik dan ook mijn Nintendo account toevoegen daarna met de Wildcard skin zodat ik met die skin ook op de PlayStation 4 kan spelen, of moet ik een nieuwe Epic account aanmaken en heb ik straks op de Switch dan alleen de Wildcard skin???

Ik kan dit niet goed opmaken uit de tekst van de Gamemania, bedoelen ze nou dat als ik een PS4 account heb gekoppeld aan Epic, dat ik het dus niet kan linken met mijn Nintendo account en ik dus mijn Nintendo account apart moet koppelen aan een nieuwe Epic account???

Wie kan mij helpen met de vraag

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

12 reacties

 1. Anoniem -
  Anoniem-5711's avatar

  Je eind conclusie is correct man

 2. Management - 1314 XP
  Dexter145's avatar

  Volgens mij kun je je switch account koppelen aan je epic account via de website van epic games.

  “Now, if you’re a PS4 Fortnite player, you already have an Epic account created through logging in on the console itself. Logging in to the same Epic website and heading to connected accounts will give you a list of platforms, which now includes a properly working Switch option. Clicking “Connect” will let you log in with your Nintendo Account, and that’s it. You’re linked and good to go.”

 3. 3199 XP
  Melvin's avatar

  @Dexter145: Bedankt voor de reply, het is gelukt.

 4. Anoniem -
  Anoniem-6346's avatar

  @Dexter145: even voor de zekerheid. Mijn dochter heeft een PS4 account op fortnight waar ze best ver mee is (veel skins etc) en op de switch staat een beginnend account zonder de extra skins. Als ik de accounts koppel gaat ze dan verder met de items van de PS4 of met de Switch items want ze wil de PS4 skins niet kwijt maar wel liever met de PS4 items (en PS4 username) spelen op de switch. Welke acties moet ik dan precies uitvoeren? Ik ben bang dat ze de skins en username van PS4 kwijtraakt

 5. Anoniem -
  Anoniem-7944's avatar

  Ik heb ik een vraag ik heb al een Fortnite account op mijn Nintendo .Vandaag kregen wij de ps4 maar ik weet niet hoe ik het account van op mijn Nintendo ook op pijn pas kan krijgen

 6. Anoniem -
  Anoniem-3791's avatar

  @Anoniem-6346: ik zit ook met dit probleem:(

 7. Anoniem -
  Anoniem-7507's avatar

  Op mijn switch acount staan allemaal zeldzame skins en ik vroeg me af hoe kan ik dat acount op mijn playstation zetten???

 8. Anoniem -
  Anoniem-4291's avatar

  Hallo ik had een vraagje ik had vroeger een swith en vandaag heb ik een ps 4 gekocht maar ik weet niet hoe ik mijn account van fortnite op mijn ps 4 moet zetten
  Grt Manau

 9. Anoniem -
  Anoniem-3891's avatar

  Geen account

 10. Anoniem -
  Anoniem-777's avatar

  ik had mij ingelogd bij shift er werd gevraagd om de koppeling code waar vind ik deze in de email die ik ontvangde stond geen code geregistreerd.

 11. Anoniem -
  Anoniem-5623's avatar

  Ik zou graag een account van mijn nintendo op een ps4

 12. Anoniem -
  Anoniem-8936's avatar

  Drere