Forum

Topic: Tip voor bemachtigen van PS5

Anoniem's avatar

Goedemorgen allen,

Ik heb eventueel een tip die je kan helpen om in het bezit te komen van een PS5.

Ik wilde dit al eerder aangeven maar heb gewacht totdat ik met zekerheid kon zeggen dat dit werkt, zodoende. In Polen is de PlayStation 5 gewoon online beschikbaar. Als je hem dus via Polen koopt, en ook daar heb je gewoon een MediaMarkt, dan is hij beschikbaar, volgens mij wel alleen in bundel varianten maar dat lijkt mij niet zozeer een probleem!

Meerdere collega’s en vrienden hebben hier al gebruik van gemaakt!

Anoniem reageren

Je bent niet ingelogd op PlaySense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

14 reacties

 1. 9 XP
  Luc1501_'s avatar

  Hoe hebben hun dat gedaan met de postcode dan? Ik zie namelijk dat ze daar inderdaad wel gewoon te koop zijn.

 2. 2408 XP
  klupido's avatar

  @Luc1501_: Nog is even nagevraagd, zij hebben familieleden of kennissen die wonen in Polen, die bestellen het en laten het bij hen bezorgen, vervolgens sturen zij het op naar Nederland, al met al ben je dan ietwat meer kwijt maar je hebt gegarandeerd binnen 1 week een PS5!

 3. Anoniem -
  Anoniem-1585's avatar

  @klupido: Dus dan zou ik aan een Poolse collega moeten vragen of haar broer (die ik zelf ook ken) mij wil helpen. Ik heb al een ps5, dus gelukkig hoef ik dit niet te doen.

 4. 2408 XP
  klupido's avatar

  @Anoniem-1585: Dat is inderdaad een mogelijkheid ja.

 5. Anoniem -
  Anoniem-6523's avatar

  @klupido: Maar zoals ik al zei ‘ik heb al een ps5’. Ik was ruim op tijd met mijn preorder op dag 1 dat het kon bij GM.

  Niet iedereen kent iemand uit Polen en die je nog vertrouwd ook.

 6. 2408 XP
  klupido's avatar

  @Anoniem-6523: Degene die die wel kennen hebben geluk, iets wat je moet hebben om een PS5 te kunnen bemachtigen, en zo te lezen jou en mij wel is overkomen, dus waarom kan dat bij een ander niet.

 7. Anoniem -
  Anoniem-4081's avatar

  Goede tip, ik wacht alleen nog even op de zwarte/slim versie. Heeft niet zo een haast, zeker met het huidige aanbod games niet interressant genoeg voor mij persoonlijk, los van Demon Souls.

 8. Anoniem -
  Anoniem-3579's avatar

  @klupido: Een Poolse bruid kopen en die mn playstation laten meenemen, kan dat ook?

 9. 387 XP
  giovanni2903's avatar

  Nvm

 10. 18 XP
  Humpdog's avatar

  Of je vrouw werkt bij Intertoys. Ik kreeg er 1 dag voor release en mijn zoon 1 week later.

 11. 9451 XP
  stefan52a's avatar

  Heb niks aan dit, ik ken niemand uit Polen…

 12. Anoniem -
  Anoniem-410's avatar

  Vandaag Amazon had nieuwe voorraad. De moment dat de melding kwam via de Telegram bot ben ik naar het site gegaan. 100 keer geprobeerd. “Error probeer nog keer”. Opnieuw en opnieuw. Dan ineens “sold out”. In Duits en Frans dan heh. Ik snap het niets van? Doe ik iets verkeerd? Hoe te voorkomen de error?

  One Love.

 13. 273 XP
  Gerard_Ingrid's avatar

  @Anoniem-410: Op dat moment is de site simpelweg overbelast, en zorg de volgende keer dat je overal staat ingelogd. Zorg er ook voor dat (indien mogelijk) 1 klik betaling staat ingesteld en betaal bij voorkeur met je gezicht of je duim. Als je nog ouderwets in wilt loggen met je betaalpas ben je bij voorkeur al te laat.

  Vele Xbox’en en tot 2 keer toe een PlayStation station kunnen scoren, en nee ik ben geen scalper, het enige wat ik vroeg was een 10tje voor de ‘moeite’.

  Wees ook niet te hebberig en heb geduld.

 14. Anoniem -
  Anoniem-1316's avatar

  @Gerard_Ingrid: dankjewel ik ga proberen door al in te loggen. Ik doe betalen met visa en moet het goedkeuren in de app. Ik koop dan zoveel als ik kan voor familie en vrienden. Iedereen wil 1 maar niemand heeft 🙁