De prijsvraag is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn als volgt:

Mark ten Hoor (dArkNL) – PSP-versie
Jilbert Ebrahimi (Myx) PSP-Versie
Peter Wigwam (MinZu) PS3-versie
Henk Zeehoeven (XxX) – PS3-versie

Gefeliciteerd!
——-

In samenwerking met Codemasters en Monster Energy mogen wij deze keer maar liefst vier (!) toppakketten weggeven aan jullie. Dit zijn niet zomaar kleine pakketjes, maar de game Colin McRae: DiRT2 met vele leuke en lekkere energierijke extra’s.

  • Colin McRae DiRT 2 PS3 OF PSP
  • Pushing It: The Ken Block and DiRT 2 DVD
  • 12 Monster Energy Blikjes(6x Regular, 4x Ripper, 2x Lo-Carb)
  • 1x Monster Energy Keycord
  • 1x Monster Energy Wristband
  • 1x Grote Monster Energy Sticker
  • 2x Kleine Monster Energy Sticker

Twee pakketten bevatten een exemplaar van Colin McRae: DiRT 2 voor de PlayStation 3 en twee pakketten bevatten een exemplaar van deze geweldige rallygame voor de PSP. Wat moet je doen om zo’n geweldig pakket te winnen? Antwoord geven op de volgende vraag, welke te vinden is in onze review:

In hoeveel landen kan je deelnemen aan de rally’s in Colin McRae: DiRT 2?

A 6
B 66
C 8
D 88

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘DiRT2 prijsvraag PS3’ of ‘DiRT2 prijsvraag PSP’, dat is belangrijk voor welke versie jij wilt gaan. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 september 2009.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense, Codemasters en Monster Energy zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 oktober zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Codemasters en Monster Energy.