Recent is de eerste downloadbare content voor Call of Duty: Black Ops 2 verschenen en dit is het eerste pakket van velen. Activision en Treyarch zullen de komende maanden meer content uit gaan brengen en als je in één keer klaar wilt zijn, dan is een Season Pass voor alle DLC het gemakkelijkste. Laat het nu net zo zijn dat we van Activision drie codes toegestuurd hebben gekregen die inwisselbaar zijn voor een Season Pass en deze gaan we aan jullie weggeven.

Het enige wat je hiervoor moet doen is even de onderstaande vraag beantwoorden en dan maak je kans op een Season Pass voor Call of Duty: Black Ops 2. Veel gemakkelijker dan dat kan dus niet.

Vraag: Het Revolution pakket introduceert een gloednieuw wapen, hoe heet dit wapen?

Let wel op dat je de juiste stappen volgt, zoals hieronder is aangegeven. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om alle inzendingen door te spitten en zo weet jij zeker dat je mee wordt genomen in alle inzendingen, mits je het antwoord op de vraag goed hebt natuurlijk.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Black Ops 2 Season Pass'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 maart 2013. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.