Onlangs verscheen in Japan de nieuwste Dragon Ball Z film genaamd ‘Battle of Gods’. Een groot deel zal deze film natuurlijk al gezien hebben met de Japanse voice-overs, hoewel een ander deel toch liever wacht op de Engelse versie.

Een nieuwe film heeft uiteindelijk ook geleid naar een nieuwe game, namelijk Battle of Z. Deze nieuwe DBZ game wordt ergens in 2014 verwacht en volgens de nieuwe informatie zullen er ruim 70 speelbare personages zijn. In de onlangs verschenen film waar ik het net over had kregen we te maken met een nieuwe versie van Goku, namelijk de ‘Super Saiyan God’. Vandaag is bevestigd dat deze versie van Goku ook in de game zal verschijnen als speelbaar, maar ze zijn nog druk bezig om dit personage te balanceren met de rest.

“Super Saiyan God Goku is a very important character in the movie [Battle of Gods]. In terms of character balance, I am trying to make God Goku a little bit stronger than the other characters, but we are still working on balance.”

Uit het interview met meneer Sekii is ook gebleken dat de personages zullen worden onderverdeeld in vier verschillende klassen, namelijk; Fighting, Support, Ki-Blast en Interference. Wellicht krijgen we binnenkort een nadere uitleg over deze klassen, maar laat eerst het Supery Saiyan God Goku verhaal maar even goed op je inwerken.