Killzone: Shadow Fall is al vanaf de release van de PlayStation 4 beschikbaar en ontwikkelaar Guerrilla Games ondersteunt de shooter al maanden erg goed. De game wordt regelmatig van DLC voorzien en ook aan patches ontbreekt het niet. Vandaag kunnen we weer een nieuwe patch downloaden voor Killzone: Shadow Fall.

Het gaat hier om update 1.40 en deze patch maakt de game alvast klaar voor de release van de standalone versie van de Intercept-uitbreiding. Daarnaast worden er ook enkele bugs en glitches verholpen. Hieronder een lijst van alle veranderingen.

  • Support voor coöp standalone – Wanneer de standalone versie van Killzone: Shadow Fall Intercept uit is, zullen spelers samen met mensen kunnen spelen die deze DLC als uitbreiding van de volledige game hebben.
  • Support voor nieuwe Coöp maps – De release van de standalone versie zal gepaard gaan met de release van twee nieuwe Intercept maps.
  • Fix voor crash in vriendenlijst – De crash bij het toetreden tot een Warzone met een party zal niet meer voorkomen.
  • Fix voor ‘Grenade Collision’ op Mortally Wounded – De ‘invisible wall’ die voorkomt als je een granaat over gewonde spelers wil gooien is verholpen.
  • Verschillende bugs verholpen – Patch 1.40 fixt meerdere bugs in de Intercept modus en de multiplayer.

Hoewel de releasedatum voor de standalone versie van de Intercept-DLC nog niet bekend is, lijkt het er op dat dat niet lang meer zal duren, aangezien de game nu al op de release wordt voorbereid.