Assassin’s Creed: Unity kreeg bij de release direct een Season Pass en één van de onderdelen hiervan was de game Assassin’s Creed Chronicles: China. Later werd bekend dat er meerdere Chronicles games zouden verschijnen en zojuist heeft Ubisoft alle details uit de doeken gedaan.

In totaal zullen er drie delen in de Chronicles spin-off reeks verschijnen en die spelen zich elk in een ander land af. Het begint met China, waarna India en Rusland zullen volgen. Assassin’s Creed Chronicles: China zal op 22 april verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ieder deel heeft zijn eigen geschiedenis, beschaving en tijdsperiode, maar de verhalen zijn wel met elkaar verbonden. Je zult de Ming Dynastie aan het begin van haar ondergang aandoen, je zult het Sikh Imperium in staat van oorlog mee gaan maken en als laatste zul je in Rusland de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie beleven. Elk verhaal speel je met een aparte assassin.

In het China deel speel je met Shao Jun, welke sommigen van jullie kennen van Assassin’s Creed: Embers. In India speel je met Arbaaz Mir en in Rusland met Nikolaï Orelov, welke in de graphic novels voorkomen. Boven dit bericht een trailer die je wat laat zien van de game en hieronder nog wat screenshots.