Aan het begin van dit jaar kwam Ubisoft met de, toch wel enigszins verrassende, aankondiging van Assassin’s Creed Chronicles. Chronicles is een serie van drie kleinere Assassin’s Creed games die alleen digitaal verschijnen. Het eerste deel, Assassin’s Creed Chronicles: China, kwam in april uit en viel bij ons wel aardig in de smaak.

Sindsdien is het opvallend stil geweest rondom de twee resterende Chronicles games, ‘India’ en ‘Russia’. Helaas hebben we daar nu geen nieuwe informatie over, maar toch hebben we zeker interessant nieuws over Assassin’s Creed Chronicles. Het zou namelijk heel goed kunnen dat de trilogie binnenkort ook voor de PlayStation Vita zal verschijnen.

In BraziliĂ« heeft Assassin’s Creed Chronicles namelijk een rating gekregen voor de handheld van Sony, zoals je op de afbeelding hieronder kan zien. Vanavond organiseert Sony een persconferentie tijdens PlayStation Experience, dus hopelijk wordt deze Assassin’s Creed reeks dan bevestigd voor de PlayStation Vita. Mocht dat het geval zijn, dan lees je het uiteraard bij ons op de website.