Destiny is al bijna een half jaar verkrijgbaar en in december verscheen nog de eerste uitbreiding genaamd The Dark Below. Hierin zat een nieuwe Raid, Crota´s End, een paar Strikes, wat missies, maar ook nieuwe wapens en gear voor je Guardian. Zelf ben ik al een paar weken uitgekeken op de laatste content en kijk daarom erg uit naar House of Wolves.

Eerder lekte er al informatie uit over de nieuwe exotische wapens en gear van de tweede uitbreiding, maar hierboven hebben we nog een video (niet heel recent) voor je, waarin we de gear die je in de Tower kunt kopen in beeld zien. Sommige onderdelen zijn nog placeholders, maar als we de wapens en kleding in meer detail zien lijkt dit toch wel legitiem te zijn.

Degene die deze video op YouTube heeft gezet, Toffeesandwich, zegt dat hij de game niet heeft gehacked, maar in-game een exploit heeft gebruikt om bij de content te komen. Bungie heeft zelf aangegeven dat we deze informatie van de content nog niet als definitief kunnen beschouwen, omdat ze er nog steeds aan werken. De statistieken van de wapens (365 attack) kloppen in ieder geval al wel.

House of Wolfes moet in het tweede kwartaal van dit jaar verschijnen en we gaan er zelf voorzichtig vanuit dat we in mei de nieuwe uitbreiding kunnen verwachten. Of onze voorspelling klopt zien we later en zodra we meer weten lees je het natuurlijk hier.