Het is niet echt een verrassing dat Call of Duty: Black Ops III het nodige aan DLC zal ontvangen. Ook het komende jaar zullen er weer vier grote uitbreidingen verschijnen en deze kan je zoals gebruikelijk ook in één keer aanschaffen via de Season Pass. Activision heeft meer details bekendgemaakt over de DLC van Black Ops III.

De vier mappacks die voor de game zullen uitkomen bevatten, naast een hoop nieuwe maps voor de multiplayer, ook klassieke maps uit Call of Duty: World at War, Black Ops en Black Ops II. Het is interessant om te zien of deze maps alleen maar van een nieuw likje verf worden voorzien, of dat de lay-out ook enigszins wordt aangepast om het beter speelbaar te maken met de nieuwe bewegingsmogelijkheden van Black Ops III.

Naast multiplayermaps kan je ook nog DLC voor de Zombies modus verwachten. Naast de Zombies content uit de DLC pakketten krijg je door het aanschaffen van de Season Pass overigens ook toegang tot The Giant, een extra map. Van The Giant plaatsten we gisteren al een nieuwe trailer.

Als laatste is het belangrijk om te noemen dat de Season Pass alleen beschikbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit doet ons vermoeden dat er voor Call of Duty: Black Ops III op de last-gen consoles helemaal geen DLC gaat verschijnen, maar dat is nog even afwachten.

Heb jij nog bepaalde maps uit de vorige drie Call of Duty games van Treyarch, die je graag ziet terugkeren in Black Ops III? Laat het hieronder in de reacties weten.