http://playsense.nl/images/file/img_5667006006623.jpg

GTA Online is weer een Adversary Mode rijker, namelijk de ‘Every Bullet Counts’-mode. In deze modus nemen vier spelers het tegen elkaar op in een gebied waar geen verstopplek beschikbaar is. Je wordt uitgerust met enkel en alleen een marksman-pistool en twee kogels. Vervolgens is het aan jou de taak je drie tegenspelers uit te schakelen, maar dat is natuurlijk een moeilijke opgave met zo weinig kogels. De juiste tactiek en vaardigheden zijn dan ook vereist in deze nieuwe modus.

Campers krijgen amper de kans in deze modus, want wanneer je langer dan vijf seconden stilstaat zul je zichtbaar worden op de kaart. Zo wordt het voor je tegenstander dus erg gemakkelijk om jou te vinden. Het is dus belangrijk dat je van cover naar cover gaat, om zo onopgemerkt te blijven voor je tegenstanders.

In deze modus krijg je enkele nieuwe locaties voorgeschoteld, namelijk de ‘De Santa Family mansion’ gesitueerd in Rockford Hills en de ‘Tequi-la-la nachtclub’.

Om de modus goed onder de aandacht te brengen heeft men een ‘Featured Playlist’ opgezet in de menu’s, zodat je snel in alle vier de nieuwe maps de modus uit kunt testen.