Budget Zondag
Het is weer zondag en dit is de perfecte dag om eens door de game koopjes heen te spitten in Budget Zondag! In verband met topdrukte tijdens kerst zijn de aanbiedingen in de winkels momenteel wat matig, maar dat mag de pret niet drukken! Heb je je backlog weggewerkt of ben je gewoon toe aan een nieuwe game, check dan zeker de deals hieronder en laat het ons natuurlijk ook weten als je een goede deal bent tegen gekomen!

Wasteland 2

Wasteland 2Ga op in tactische turn-based gevechten en strijd om te overleven in een uitgestorven wereld waar je het met brute kracht alleen niet zult redden. Rust de leden van je Ranger-team uit met de meest vernietigende wapens die je aan deze kant van de radioactieve zone kunt vinden en profiteer van de typische personagevoortgang en aanpassingsmogelijkheden die je van een RPG mag verwachten, en die de eerste Wasteland zo bruut maakten. Red het leven van een bondgenoot of laat ‘m sterven; de keuze is aan jou, maar de gevolgen ook.

  • Platform: PS4
  • Prijs: €24,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Wasteland 2, door Kim Habraken
  • Metacritic score: 80
  • Link: Bol.com

Dishonored: Definitive Edition

DishonoredIn Dishonored neem je de rol aan van de ex-bodyguard van de keizerin. Na haar dood werd jij als schuldige aangewezen en had je geen andere keuze dan op de vlucht te slaan. In een tijd van onzekerheid, wanneer de stad wordt belegerd door pest en geregeerd door een totalitaire overheid gewapend met neo-industriële technologie, spannen duistere krachten nu samen om je nieuwe vaardigheden en krachten te schenken die ver boven deze van een normale man liggen. Wie is verantwoordelijk voor de moord, waar komen je nieuwe krachten vandaan en welke prijs zal je ervoor moeten betalen?

Battlefield: Hardline

Battlefield HardlineZoek de strijd op tussen politie en criminelen in Battlefield – Hardline. Deze geweldige actiegame combineert het intense, karakteristieke multiplayer-gedeelte van Battlefield met een door emoties gedreven verhaallijn. De uitvoering doet denken aan een moderne misdaadserie op tv. Welcome to your new playground.
 
 
 

Alien: Isolation

Alien IsolationVijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien voert Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopige strijd om te overleven. Tijdens haar missie moet ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder achterhalen. Als Amanda navigeer je door een steeds explosievere wereld en word je aan alle kanten geconfronteerd met een wanhopige, in paniek geraakte bevolking en een onvoorspelbare, meedogenloze Alien. Zwak en slecht voorbereid moet je grondstoffen zoeken, geïmproviseerde oplossingen bedenken en je verstand gebruiken, niet alleen om de missie te doen slagen, maar ook om gewoon in leven te blijven.

 

  • Platform: PS4
  • Prijs: €19,98
  • Verzendkosten: Alleen afhalen
  • Onze review: Alien: Isolation, door Matthias Spapen
  • Metacritic score: 79
  • Link: Game Mania

Divinity: Original Sin – Enhanced Edition

Divinity Original SinDivinity – Original Sin is een party-based, klasseloze RPG met Turn-based gevechten en een zeer interactieve wereld, waar spelers vrij zijn om te doen wat ze willen. De game ondersteunt drop-in/drop-out multiplayer met een uniek coöperatief dialoogsysteem.
 
 
 
 

PlayStation Store “Deal van de Week”:

Uncharted: The Nathan Drake Collection – €29,99 (geldig tot 03-02)

Overige aanbiedingen:
Bloodborne GOTYE – Inclusief The Old Hunters DLC – €35,99
Bloodborne – The Old Hunters DLC – €11,99
Tales of Zestiria (PS4) – €29,99
Sword Art Online: Lost Song (PS4) – €34,99
Sword Art Online: Lost Song (PS Vita) – €19,99
Demon’s Souls (PS3) – €4,99

Heb jij nog goede aanbiedingen gezien? Mail dan jouw suggestie naar [email protected], we zullen deze dan indien mogelijk toevoegen aan onze lijst.