Heb je de gesloten beta van The Division gemist of had je geen code? Dan krijg je een nieuwe kans om de game alsnog uit te kunnen proberen. Er begint namelijk een nieuwe beta op vrijdag 19 februari voor de PS4 en PC. De Xbox One krijgt de beta een dag eerder, op donderdag al dus. Dit keer zijn er geen toegangscodes vereist of andere ongein, iedereen kan de beta client downloaden en aan de gang met The Division.

Een pre-load van de beta client is vanaf nu ook beschikbaar in de PlayStation Store, deze weegt zo’n 27GB. Heb je de gesloten beta nog op je PS4 staan? Dan is een patch van 1.6GB genoeg om straks met de open beta mee te kunnen doen. De open beta loopt op alle platformen af op 21 februari, zondag dus.

Je progressie uit de gesloten beta zal niet overgeheveld worden naar de open beta, je moet dus geheel opnieuw beginnen. Hetzelfde geldt overigens voor de progressie die je nu boekt en de volledige game die in maart uitkomt, progressie zal niet meegenomen kunnen worden.

Mocht je de client nog niet in de PlayStation Store zien, geen paniek, het kan zijn dat dit gefaseerd uitgerold wordt en je hem later op de dag wel ziet verschijnen.