Sinds 2009 is Gearbox Software bezig geweest met hun populaire franchise Borderlands, maar in mei 2016 gaan we eindelijk een nieuw project van de bekende ontwikkelaar spelen. Battleborn is een first-person shooter die zwaar leunt op een online multiplayer arena principe, waarbij de speler constant in aanraking komt met diverse quests en medespelers.

Bij PlayStation Access mochten ze al even aan de slag met Battleborn en de bovenstaande video toont het avontuur dat zij aangingen. In deze actievolle video krijgen we ook direct een nieuw karakter te zien. Whiskey Foxtrot is de naam en wat het karakter allemaal uit de kast trekt kun je hierboven bewonderen.

Daar blijft het niet bij, want hieronder hebben we een video waarin je Whiskey Foxtrot in actie ziet samen met Toby in de multiplayer.

Afsluitend hebben we nog twee video’s waarin andere personages een rol spelen. In de eerste video hieronder zie je Kelvin in actie en daaronder Shayne en Aurox, wat ook gelijk de onthulling is van deze twee personages.