steep
Onlangs bracht Ubisoft de wintersportgame Steep uit voor onder andere de PlayStation 4. In onze review heb je kunnen lezen dat we de game best wel vermakelijk vinden, met name omdat het je alle vrijheid geeft om op een ontspannen manier een wintersport uit te oefenen.

Met het oog op de toekomst zit er nog veel meer aan te komen voor Steep, zoals een nieuw berggebied, nieuwe sporten en meer. Steep is bovendien bij uitstek de wintergame om te spelen, aangezien er buiten geen enkel sneeuwvlokje te bekennen valt.

Wil je nog meer in sfeer de game spelen? Dan kan dat, want wij geven in samenwerking met Ubisoft een leuk goodiepakket weg. Dit pakket bevat een Steep mok, stickervel, keycord, poster en een USB-stick in de vorm van een snowboard (zie de afbeeldingen hieronder).

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke goodiepakket? Heel simpel, geef antwoord op de volgende vraag:

Vraag: Hoe heet de hoogste berg van de Alpen?

Weet jij het antwoord? Stuur dat in via de mail en volg daarbij de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Steep'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 december. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.