Het is een moeizaam jaar geweest voor de franchise van Call of Duty, aangezien Infinite Warfare niet zoveel mensen aan zich wist te binden zoals voorgaande delen dit wel wisten te doen. Zelfs nu de game al geruime tijd uit is, lijkt de player-base maar niet te stijgen. Best zonde, want ondanks alle kritiek is Infinite Warfare een zeer vermakelijke game die goed in elkaar zit. Uiteraard moet het wel je ding zijn, maar het lijkt erop dat het kamp dat geen futuristische CoD’s meer wilt zien, erg tevreden gaat zijn dit jaar.

Enfin, voor diegene die wel erg veel lol beleeft aan Infinite Warfare komt er binnenkort een tweede DLC-uitbreiding aan. Het gaat hier om Continuum, dat vier maps en een Zombies-uitbreiding bevat. Voor meer precieze informatie over de inhoud, refereren we je naar dit artikel.

Vandaag heeft men dan ook de eerste multiplayer trailer voor de uitbreiding vrijgegeven, inclusief de nodige vette moves. Zo zien we echt een aantal moves voorbij komen die helemaal passen bij het sfeertje dat de game neerzet. Check de trailer dan ook vooral hieronder.

De uitbreiding komt op 18 april uit voor de PS4.