Vorige maand kwam het gerucht naar buiten dat de Resident Evil VII DLC ‘End of Zoe’ en ‘Not a Hero’ op 14 december zouden verschijnen. Dit was niet helemaal correct, want Capcom heeft bekendgemaakt dat beide op 12 december beschikbaar zullen worden gesteld. Op dezelfde datum zal ook de Resident Evil VII Gold Edition in de winkels liggen, die de game en alle DLC zal bevatten.

Gamers die de seizoenspas van Resident Evil VII hebben gekocht, kunnen End of Zoe natuurlijk gratis binnenhalen. Heb je deze niet, dan kun je de DLC aanschaffen voor €14,99. Je krijgt dan een nieuw verhaal dat zich afspeelt na de avonturen van Resident Evil VII. Not a Hero kan iedereen gratis binnenhalen en hierin speel je als Chris Redfield. Hij is op zoek naar Lucas Baker om voor eens en altijd een einde te maken aan zijn walgelijke praktijken.

Beide DLC pakketten zullen ook inbegrepen zitten in de Resident Evil VII Gold Edition. Natuurlijk zal ook alle eerder uitgegeven extra content, Banned Footage Vol. 1 en Banned Footage Vol. 2, inbegrepen zijn. Het is alleen nog niet bekend hoeveel deze editie moet gaan kosten.

Als laatste is er nog een nieuwe trailer vrijgegeven en die laat de twee aankomende uitbreidingen zien. De beelden kun je hieronder bekijken.