Activision heeft ons in de afgelopen jaren diverse Skylanders games gebracht en één van de leukere was natuurlijk de uitgave waarin Crash Bandicoot een rol had, Skylanders: Imaginators. Deze uitgave van Skylanders mogen we in samenwerking met Activision drie keer weggeven voor de PlayStation 3.

Naast dat we het basispakket weggeven, doen we er ook nog de nodige extra’s bij, namelijk vijf extra Skylanders en afsluitend nog een comic. Kortom, voor jong en oud een schitterend pakket om gelijk goed in deze game te kunnen duiken.

Maar wat moet je doen om kans te maken op één van de drie pakketten die we weggeven? Antwoorden op de volgende drie vragen:

Vraag 1: Hoe heet de slechterik in dit avontuur?
Vraag 2: Wat is de unieke feature in deze game ten opzichte van de vorige delen?
Vraag 3: Welke geest staat de Portal Masters bij in vrijwel elk deel?

Weet jij de antwoorden? Stuur ons dan een mailtje en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet ook je adresgegevens er even bij.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Skylanders'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2018. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.