Na eerdere geruchten kwam vorige maand het bericht dat Rockstar een uitgebreide editie van Grand Theft Auto V uit zou gaan brengen. Deze editie zou volgens dat bericht in april verschijnen, maar er werd toen nog geen officiële releasedatum aangekondigd. Toch blijkt het wel waar te zijn, want Rockstar Games heeft gisteren, zonder het van tevoren officieel aan te kondigen, Grand Theft Auto V: Premium Online Edition uitgebracht.

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition bevat naast de game zelf uiteraard alle nieuwe updates en content voor GTA Online. Wat deze editie echter uniek maakt, is dat de Criminal Enterprise Starter Pack erbij inbegrepen zit. Dit pakket geeft spelers een hoop items om direct voortvarend aan de slag te kunnen in GTA Online. Ook krijg je met deze editie nog eens $1,000,000 aan in-game bonus geld.

De fysieke versie van Grand Theft Auto V: Premium Online Edition is gisteren uitgebracht voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Volgende week komt de digitale versie van deze editie uit voor de consoles en dan ook voor PC.