Nu ben je al aardig wat uurtjes kwijt om Kingdom Come: Deliverance uit te spelen, maar Warhorse Studios geeft je nog meer redenen om meer tijd in de game te steken. De ontwikkelaar gaat dit en volgend jaar nieuwe content voor het spel uitgeven, waaronder een viertal uitbreidingen die nieuwe verhalen met zich meebrengen.

De content die zal worden aangeboden is een mix van betaalde DLC en gratis updates. Waar je geld voor neer zal moeten leggen, zijn de uitbreidingen die een nieuw verhaal naar de game brengen. De eerste is ‘From the Ashes’ en die staat gepland voor deze zomer. Deze zal gevolgd worden door ‘They’re The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon’ en ‘Band of Bastards’. ‘A Woman’s Lot’ zal als laatste aan de beurt zijn, maar die uitbreiding zal gratis binnengehaald kunnen worden door gamers die er vroeg bij waren toen de Kickstarter-campagne van start ging.

De eerste gratis content die zal worden aangeboden is een Hardcore modus. Dit wordt gevolgd door een ‘Making of’-video, Tournament en Combat Academy. Mod-support staat ook op de kaart, alleen zal dat hoogstwaarschijnlijk niet voor de PlayStation 4 verschijnen.