Assassin’s Creed: Odyssey verschijnt officieel aanstaande vrijdag en om dat te vieren hebben we in samenwerking met Ubisoft een leuke actie. We mogen namelijk een mooie goodiebag weggeven van de game met daarin natuurlijk toffe items, zoals je op de foto hierboven kunt zien.

Dit pakket bestaat dus uit een pet, T-shirt (M), masker, ketting en een poster. Niet gek, toch? Kans maken op dit pakket? Dan dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: In welke jaren vond de Peloponnesische Oorlog plaats?

Weet jij het antwoord en wil je dit toffe pakket winnen? Stuur je antwoord in volgens het onderstaande stappenplan. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen als je de winnaar bent gemakkelijker.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'AC Odyssey'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 oktober 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.